بررسی مشکلات ایثارگران کرمانشاه با حضور رئیس فراکسیون شاهد و ایثارگر مجلس

نشست هم‌اندیشی و بررسی مسائل و مشکلات خانواده‌های شاهد و ایثارگر استان با حضور رئیس فراکسیون شاهد و ایثارگران مجلس شورای اسلامی، مدیرکل بنیاد کرمانشاه، کارشناسان بنیاد مرکز و نماینده بیمه دی برگزار شد.
کد خبر: ۷۴۴۳۶۲
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۷ - 07May 2025

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، نشست هم‌اندیشی و بررسی مسائل و مشکلات خانواده‌های شاهد و ایثارگر استان با حضور «فتح‌اله حسینی» رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی، «خسرو شهیدی» مدیرکل بنیاد کرمانشاه، کارشناسان بنیاد مرکز و نماینده بیمه دی برگزار شد.

بررسی مشکلات ایثارگران کرمانشاهه با حضور رئیس فراکسیون شاهد و ایثارگر مجلس

نماینده مردم شهرستان‌های سرپل ذهاب، گیلان غرب و قصر شیرین در این نشست ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر استان کرمانشاه، اظهار داشت: این نشست با هدف بررسی و نیاز‌ها و چالش‌های ایثارگران در استان و ارائه راهکار‌های مناسب برای رفع مشکلات و خدمات رسانی هرچه بهتر به این عزیزان است.

رئیس فراکسیون شاهد و ایثارگران مجلس شورای اسلامی در ادامه بر اهمیت حمایت از خانواده‌های شاهد و ایثارگر به عنوان قشر ارزشمند جامعه تاکید کرد و افزود: در راستای بهبود هرچه بهتر وضعیت خدمات رسانی به جامعه ایثارگر در زمینه‌های درمان، بیمه‌ای، اشتغال و کمیسیون پزشکی و حق پرستار این عزیزان تمام اهتمام خود را به کار می‌بندیم.

در ابتدای این نشست «خسرو شهیدی» مدیرکل بنیاد و امور ایثارگران استان کرمانشاه ضمن ارائه گزارش عملکرد بنیاد شهید استان و برنامه‌ها و راهکار‌های خدمت‌رسانی هرچه بهتر به خانواده‌های شاهد و ایثارگر در سطح استان پرداخت.

در این نشست مقصودی فر مسئول پیگیری امور ویژه و کارشناسان بنیاد شهید و امور ایثارگران مرکز و نماینده بیمه دی و معاونین و روسای ستادی بنیاد استان نیز حضور داشتند.

در پایان اعضای حاضر در نشست هم اندیشی به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها