مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان خبر داد؛

استقبال تاجیکستانی‌ها از سرمایه‌گذاری در بندر چابهار

«قاسم عسکری‌نسب» گفت: شماری از سرمایه‌گذاران تاجیکستانی ضمن آشنایی با ظرفیت‌های چابهار، آمادگی خود را برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف این بندر راهبردی اعلام کردند.
کد خبر: ۷۴۴۴۵۷
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۳ - 07May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از زاهدان، «قاسم عسکری‌نسب» مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان روز چهارشنبه با اشاره به برگزاری نشستی با یک هیأت از سرمایه‌گذاران تاجیکستانی، افزود: در این نشست فرصت های سرمایه گذاری در بندر شهید بهشتی چابهار مورد بررسی قرار گرفت.

استقبال تاجیکستانی‌ها از سرمایه‌گذاری در بندر چابهار

وی ادامه داد: همچنین در این نشست درباره زمینه‌های همکاری مشترک در حوزه‌های حمل‌ و نقل دریایی، لجستیک، ترانزیت و زیرساخت‌های بندری تبادل نظر شد.

عسکری‌نسب گفت: در این دیدار موقعیت راهبردی بندر چابهار معرفی و بر آمادگی کامل این بندر برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی به‌ویژه کشورهای منطقه تأکید شد.

استقبال تاجیکستانی‌ها از سرمایه‌گذاری در بندر چابهار

وی گفت: چابهار به‌دلیل قرار گرفتن در ساحل دریای عمان و فاصله کوتاه آن با مسیر تردد کشتی‌های خارج از تنگه هرمز و مرزهای افغانستان و پاکستان، فرصتی بی‌بدیل برای سرمایه‌گذاری در حوزه های مختلف به‌ویژه پتروشیمی، فولاد و پالایشگاه است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان افزود: این بندر با سرمایه‌گذاری عظیم بخش دولتی و خصوصی در زیرساخت‌ها و تجهیزات می تواند نقش بسیار مهمی در تولید، صادرات و اشتغالزایی داشته باشد.

عسکری‌نسب تاکید کرد: با توجه به فراهم شدن زیرساخت‌ها، سرمایه‌گذاری‌های کلان دولت و تاکید رهبر معظم انقلاب بر توسعه سواحل مَکُّران، بندر چابهار به یکی از مراکز مهم اقتصادی کشور تبدیل شده به‌طوریکه هم اینک آماده سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی داخلی و خارجی است و آینده درخشانی را برای سیستان و بلوچستان و استان‌های شرقی نوید می‌دهد.

وی بیان کرد: بندر چابهار با داشتن منطقه آزاد و ۲ بندر بزرگ شهید کلانتری و شهید بهشتی پس از تکمیل مرحله نخست و افزایش ظرفیت تخلیه و بارگیری بندر شهید بهشتی به ۸.۵ میلیون تن در سال، مزیت‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری فراوانی را برای فعالان اقتصادی بخش خصوصی داخلی و خارجی فراهم کرده است.

بندر چابهار به‌دلیل موقعیت راهبردی و دستیابی به آب‌های آزاد بین المللی جایگاه ویژه ای در مبادلات ایران با سایر کشورهای حوزه خلیج فارس، حاشیه اقیانوس هند (آیورا) و جابه‌جایی کالا و مسافر به کشورهایی نظیر آسیای میانه دارد.

چابهار دارای ۲ بندر بزرگ شهید بهشتی و شهید کلانتری است که نقش بسیار مهمی در صادرات و واردات کالا دارند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار