استاندار سیستان و بلوچستان:

طرح عدالت آموزشی در سیستان و بلوچستان تبدیل به الگوی ملی شد

«منصور بیجار» با تاکید بر اهمیت طرح عدالت آموزشی گفت: این طرح از استان آغاز و با پیگیری‌های مکرر، اکنون به یک الگوی ملی تبدیل شده که با تأکید رئیس‌جمهور در حال تعمیم به دیگر استان‌هاست.
کد خبر: ۷۴۴۶۱۴
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۴ - 08May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از زاهدان، «منصور بیجار» استاندار سیستان و بلوچستان عصر چهارشنبه‌ در نشست با مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان افزود: طرح عدالت آموزشی تنها مربوط به ساخت فضاهای آموزشی نیست بلکه کیفیت آموزش و مشارکت مردم در آن نقشی اساسی دارد.

طرح عدالت آموزشی در سیستان و بلوچستان تبدیل به الگوی ملی شد

وی با اشاره به اهمیت نگاه جامع به مسائل فرهنگی افزود: بخشی از توسعه‌نیافتگی در سیستان وبلوچستان، ریشه در ضعف فرهنگی دارد. اگر ذهن دانش‌آموز از ابتدا با روحیه ملی‌گرایی و مسوولیت‌پذیری تربیت نشود، در آینده نیز تنها نگاه منطقه‌ای خواهد داشت.

استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر برنامه‌محوری در حوزه‌های مختلف گفت: هیچ کاری بدون برنامه قابل پذیرش نیست و از مدیران نیز خواسته شده برنامه اجرایی مشخص یک‌ساله ارائه دهند تا براساس آن پشتیبانی صورت گیرد.

وی با انتقاد از ضعف شفافیت در حکمرانی افزود: یکی از رویکردهای مثبت دولت، تاکید بر شفافیت و آگاهی مردم از مسائل کشور است و باید از این ظرفیت برای بازسازی سرمایه اجتماعی بهره برد.

بیجار با تاکید بر لزوم بازگشت مشارکت مردم به عرصه‌های مختلف اظهار داشت: فاصله ایجاد شده بین مردم و حاکمیت باید ترمیم شود و آموزش‌ و پرورش و نهادهایی نظیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در این زمینه نقش کلیدی دارند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار