هویت قاتل شهید ابوعاقله فاش شد
یک مستند تحقیقی که از سوی پلتفرم «زیتیو» تهیه شده هویت سرباز اسرائیلی عامل قتل خبرنگار الجزیره را فاش کرده است.
به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس، شبکه الجزیره اعلام کرد که یک مستند تحقیقی از سوی پلتفرم «زیتیو» هویت سرباز اسرائیلی، «آلون اسکاجیو» را بهعنوان عامل قتل شیرین ابو عاقله خبرنگار این شبکه فاش کرده است.

این مستند همچنین اطلاعاتی درباره تلاشهای رژیم صهیونیستی و ایالات متحده برای پنهانکاری در خصوص جزئیات و شرایط ترور این خبرنگار فلسطینی منتشر کرده است.
در بخش دیگری از این گزارش آمده که اسکاجیو، قاتل ابو عاقله، در ماه ژوئن گذشته در جریان یک عملیات نظامی در شهر جنین کشته شده است.
ابوعاقله ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ در حالی که مشغول تهیه گزارش در مورد حمله ارتش اسرائیل به شهر جنین در کرانه باختری بود، بر اثر اصابت گلوله به سر کشته شد.
انتهای پیام/ ۱۳۴
لینک کپی شد
نظر شما


