رئیس سازمان بسیج عشایری کشور: به دنبال ایجاد فرصت‌های اقتصادی برای عشایر هستیم

سرهنگ «صالحی» گفت: بسیج عشایری باید به عنوان یک پل ارتباطی بین دولت و عشایر عمل کرده و به حل مشکلات آنان کمک کند و از این رو ما به دنبال ایجاد فرصت‌های شغلی و اقتصادی برای عشایر هستیم تا بتوانند با تکیه بر توانمندی‌های خود، به خودکفایی دست یابند.
کد خبر: ۷۴۴۷۹۶
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۹ - 08May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از اردبیل، «سید هادی صالحی ساداتی» ظهر امروز همزمان با برگزاری جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر بیله‌سوار استان اردبیل و در افتتاح حوزه مقاومت بسیج شهدای عشایری بخش جعفرآباد مغان شهرستان بیله‌سوار، اظهار داشت: حوزه‌های مقاومت بسیج عشایری باید به عنوان پایگاه‌های اجتماعی و فرهنگی در خدمت عشایر باشند.

رئیس سازمان بسیج عشایری کشور: به دنبال ایجاد فرصت‌های اقتصادی برای عشایر هستیم


وی در ادامه گفت: بسیج عشایری نه تنها به عنوان یک نیروی نظامی، بلکه به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی، وظیفه دارد تا به تقویت هویت فرهنگی و اجتماعی عشایر بپردازد.

رئیس سازمان بسیج عشایری کشور تصریح کرد: ما باید به جوانان و نوجوانان عشایر آموزش‌های لازم را ارائه دهیم تا آنها بتوانند در راستای توسعه پایدار و حفظ فرهنگ غنی خود گام بردارند.


سرهنگ «صالحی» همچنین به اهمیت برگزاری برنامه‌های فرهنگی و آموزشی در این حوزه اشاره کرد و افزود: حوزه‌های مقاومت بسیج عشایری باید به محلی برای تبادل تجربیات، آموزش مهارت‌های زندگی و تقویت روحیه همکاری و همبستگی تبدیل شوند.

وی تشریح کرد: ما به دنبال ایجاد فضایی هستیم که در آن عشایر بتوانند به راحتی به نیازهای خود پاسخ دهند و در کنار هم به پیشرفت و توسعه جامعه خود کمک کنند.


رئیس سازمان بسیج عشایری کشور  با اشاره به چالش‌های موجود در زندگی عشایر، گفت: بسیج عشایری باید به عنوان یک پل ارتباطی بین دولت و عشایر عمل کند و به حل مشکلات آنان کمک کند لذا به دنبال ایجاد فرصت‌های شغلی و اقتصادی برای عشایر هستیم تا آنها بتوانند با تکیه بر توانمندی‌های خود، به خودکفایی برسند.


وی در پایان تأکید کرد: بسیج همواره در کنار مردم خواهد بود و تلاش می‌کند تا مشکلات آنان را برطرف کند و به بهبود شرایط زندگی عشایر کمک نماید. ما به آینده‌ای روشن و پر از امید برای جامعه عشایری ایمان داریم و با همت و همکاری، می‌توانیم به این هدف دست یابیم.


بسیج در پی حل مشکلات مردم است


سردار «محمدی اصل»، فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل، نیز در این مراسم اظهار داشت:  افتتاح این حوزه را گامی مؤثر در راستای خدمت‌رسانی به عشایر و تقویت روحیه ایثار و فداکاری در بین جوانان است.

وی افزود: بسیج همواره در کنار مردم خواهد بود و تلاش می‌کند تا مشکلات آنان را برطرف کند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها