سرلشکر سلامی: هر مبدأ تهاجم علیه ایران مقصد تهاجم ما خواهد بود

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: دشمن از هر نقطه‌ای که علیه منافع و اهداف ما عمل کند، ما همان نقطه و هر نقطه دیگری را که منفعت دشمن در آن قرار داشته باشد، مورد هدف و اصابت قرار می‌دهیم.
کد خبر: ۷۴۴۸۱۹
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۶ - 08May 2025

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، با حضور سرلشکر «حسین سلامی»، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دریادار «علیرضا تنگسیری»، فرمانده نیروی دریایی سپاه از یکی از آشیانه‌های زیر زمینی پهپادی نیروی دریایی سپاه رونمایی شد.

سرلشکر سلامی: هر نقطه‌ای مبدا تهاجم بشود مقصد تهاجم ما خواهد بود

سرلشکر سلامی در این بازدید گفت: نیروی دریایی سپاه بر اساس نبرد با قدرت‌های فرامنطقه‌ای شکل پیدا کرده و پیکربندی و ساختار این نیرو به گونه‌ای است که قادر است به شکل خود اتکا یک نبرد کامل را طی دوره‌های طولانی به صورت موفقیت آمیز مدیریت کند. یعنی همه اجزا و مؤلفه‌های یک جنگ کامل را دراختیار دارد؛ از موشک‌های بالستیک نقطه زن ضد کشتی تا موشک‌های کروز در برد‌های مختلف علیه اهداف ثابت و متحرک برخوردار است.

فرمانده کل سپاه اظهار داشت: آنچه امروز ملت عزیز ایران مشاهده می‌کنند بخش کوچکی از توان عظیم پهپادی نیروی دریایی سپاه است. پهپاد‌هایی که در اختیار این نیرو است از مدرن‌ترین و پیشرفته‌ترین فناوری‌های مربوطه در جهان بهره‌مند است و دست فرماندهان ما را برای انواع ضربات مختلف باز می‌کنند و در طرح‌ریزی انعطاف می‌دهد.

وی تشریح کرد: ملت عزیز ما بدانند که با دست‌های پر در مقابل دشمنانمان ایستاده‌ایم و بُعد دیگر نمایش قدرت ما تصحیح محاسبات خطا آمیز و اشتباه دشمن هست، چون به هر شکل دشمنان ما هم باید تا اندازه‌ای با واقعیت قدرت ما آشنا بشوند که به دلیل ناآگاهی آنها از حجم قدرت ما دچار تعجیل و خطای در محاسبه و قضاوت نشوند و به کار‌هایی دست نزنند که برای خودشان خسارت بار باشد.

سرلشکر سلامی خاطرنشان کرد: این یک اصل در دکترین دفاعی ماست که دشمن ما از هر نقطه‌ای که علیه منافع و اهداف ما عمل کند ما همان نقطه و هر نقطه دیگری که منفعت دشمن ما در آن قرار داشته باشد را مورد هدف و اصابت قرار می‌دهیم.

وی تصریح کرد: ما این را اعلام می‌کنیم که هر نقطه‌ای در هر سرزمینی که مبدا تهاجم بشود آن نقطه برای ما مقصد تهاجم خواهد بود یعنی آن مبدا به یک مقصد تبدیل خواهد شد.

انتهای پیام/۹۵۵

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار