نذر شیرین کرمانی‌ها برای زائران در مشهد الرضا

۱۲۰ خادم جهادی از خانوک کرمان با تهیه و توزیع نان محلی، قطاب و شربت به زائران در مشهد مقدس خدمت می‌کنند.
کد خبر: ۷۴۴۹۲۴
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۹ - 09May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «سید احمد مهدوی» دبیر قرارگاه جهادی شهدای خانوک رضوی کرمان اظهار داشت: این گروه در موکب ثاراللهیان، واقع در ابتدای ورودی بست طبرسی و ره‌باغ حضرت زهرا (س)، به زائران بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) خدمت‌رسانی می‌کنند و فعالیت این موکب با همکاری مجتمع آموزشی رفاهی ثارالله در بخش‌های چایخانه و آشپزخانه انجام می‌شود.

نذر شیرین کرمانی‌ها برای زائران در مشهد الرضا

دبیر قرارگاه جهادی شهدای خانوک رضوی کرمان افزود: خواهران از گروهان حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) وابسته به گردان نانوای خانوک در تهیه نان محلی، قطاب و روغن‌جوشی نقش فعالی دارند و در مجموع بیش از ۱۲۰ نفر از خادمان شامل خواهران و برادران در قالب فعالیت جهادی در چهار موکب مستقر در مشهد مشغول خدمت‌رسانی هستند.

مهدوی گفت: در این موکب انواع نوشیدنی‌های گرم و سرد، نان روغن‌جوشی، ساندویچ فلافل، لوبیا، عدسی و شیرینی‌های سنتی به زائران ارائه می‌شود و همچنین توزیع آب‌هندوانه خنک به‌عنوان یکی از ابتکارات خادمان کرمانی با استقبال گسترده زائران همراه بوده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار