سرانه ورزشی و فضای سبز در سیستان و بلوچستان پایین‌تر از میانگین ملی است

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به نگاه ویژه دولت به این استان و ضرورت تکمیل پروژه‌های نیمه تمام، از پایین بودن سرانه فضای ورزشی و سبز این خطه نسبت به میانگین کشوری خبر داد.
کد خبر: ۷۴۵۳۴۲
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۶ - 11May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از زاهدان، «منصور بیجار» استاندار سیستان و بلوچستان شامگاه شنبه در دیدار محمدعلی ثابت‌قدم، معاون وزیر ورزش و جوانان و مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور ضمن بازدید از آخرین وضعیت پروژه سالن ورزشی ۴۵۰۰ نفری زاهدان، افزود: سرانه فضای ورزشی و فضای سبز سیستان و بلوچستان در مقایسه با میانگین کشوری پایین است، باید در مدل تخصیص اعتبارات متناسب با شاخص‌های توسعه بازنگری انجام شود.

سرانه ورزشی و فضای سبز در سیستان و بلوچستان پایین‌تر از میانگین ملی است

وی همچنین به محدودیت منابع ناشی از سهم کم شهرداری‌ها و دهیاری‌های سیستان و بلوچستان از محل ارزش افزوده اشاره کرد و ادامه داد: تکمیل ورزشگاه ۴۵۰۰ نفری زاهدان از مهمترین پروژه‌های ورزشی استان بوده، این طرح مهم که بیش از ۱۰ سال از آغاز عملیات آن می‌گذرد و با مشکلاتی در روند اجرای آن روبرو بوده، باید در هفته دولت به بهره‌برداری برسد.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به نگاه ویژه دولت چهاردهم به این استان، بیان کرد: معاونت اجرایی نهاد رئیس جمهوری با پیگیری مستمر در تلاش است تا مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان، به ویژه پروژه‌های متوقف شده، را اجرایی کند.

وی تصریح کرد: سیستان و بلوچستان در نگاه دولت محور توسعه کشور به شمار می‌آید و به سرانجام رسیدن پروژه‌ها، به ویژه مصوبات سفر رئیس‌جمهور، از مهمترین مواردی است که با توجه به اراده جدی دستگاه‌های مسوول و تخصیص اعتبارات لازم، دیگر جای توقف یا تعلل نیست، این پروژه باید با انسجام و هماهنگی کامل تکمیل شود.

بیجار با بیان اینکه از همه ظرفیت‌های ممکن برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی سیستان و بلوچستان استفاده خواهیم کرد گفت: سهم استان از منابع ملی کافی نیست و باید پروژه‌هایی که امکان اجرایی شدن آن‌ها در قالب طرح‌های ملی وجود دارد، با اولویت دیده شوند، استان نیز آماده است از محل منابع استانی در تکمیل پروژه‌های ورزشی مشارکت کند.

«عطالله اکبری» معاون عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان نیز، توسعه فضاهای ورزشی عمومی متناسب با شأن مردم استان را ضروری دانست و بر نقش چنین پروژه‌هایی در ارتقای نشاط اجتماعی تأکید کرد.

«مهرداد عرب اول» رئیس سازمان برنامه و بودجه سیستان و بلوچستان، نیز گفت: برای تکمیل سالن ورزشی ۴۵۰۰ نفری دهکده ورزشی المپیک شهرستان زاهدان، یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۳ تخصیص یافته است.

مهرداد عرب اول اظهار داشت: این پروژه از نظر اعتباری هیچ مشکلی ندارد و در کنار سالن ۲۰۰۰ نفری چابهار، از پروژه‌های واگذارشده به شرکت توسعه اماکن ورزشی کشور است که انتظار می‌رود در سریع‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسد.

در این نشست، «محمدعلی ثابت‌قدم» رئیس شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور از آمادگی کامل این شرکت برای تسریع در روند احداث پروژه و همچنین توسعه زیرساخت‌های ورزشی عمومی در استان خبر داد.

محمدعلی ثابت‌قدم روند توسعه در سیستان و بلوچستان را شتابان توصیف کرد و گفت: تلاش می‌کنیم سرانه فضاهای ورزشی استان به میانگین کشوری نزدیک شود.

«ادهم کرد زابلی» سرپرست اداره کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان، نیز در این نشست با تشریح وضعیت زیرساخت‌های ورزشی استان، تصریح کرد: ورزشکاران استان با امکانات اندک ورزشی توانسته‌اند قله‌های قهرمانی را در رقابت‌های بین‌المللی، منطقه‌ای و ملی فتح کنند و برای کشور افتخارآفرینی کنند.

سیستان و بلوچستان نیازمند توسعه و بهبود زیرساخت‎‌های ورزشی است که ورزشکاران و نام‌آوران قهرمان آن چشم انتظار تامین اعتبار برای تکمیل ۱۲۶ طرح نیمه‌تمام ورزشی هستند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار