دبیر یازدهمین کنگره ملی ادبیات پایداری:

ادبیات پایداری موجب بیداری و آگاهی نسل جدید/ برگزاری یازدهمین دوره کنگره ملی ادبیات پایداری در کرمان

«امیری خراسانی» با بیان اینکه محور و موضوع این دوره از کنگره جریان‌شناسی ادبیات پایداری است، تصریح کرد: ادبیات پایداری موجب بیداری و آگاهی نسل جدید و مردم می‌شود.
کد خبر: ۷۴۵۴۰۹
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴ - 11May 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کرمان، «احمد امیری خراسانی» دبیر یازدهمین کنگره ملی ادبیات پایداری صبح امروز در نشست خبری برگزاری اختتامیه یازدهمین کنگره ملی ادبیات پایداری اظهار داشت: کرمان در زمینه برگزاری کنگره هم‌مانند همیشه پیشگام بوده است. از سال ۱۳۸۴ که اولین دوره کنگره را برگزار کردیم، این کنگره به صورت مستمر در کرمان ادامه داشته است.

ادبیات پایداری موجب بیداری و آگاهی نسل جدید/ برگزاری یازدهمین دوره کنگره ملی ادبیات پایداری در کرمان

 

دبیر یازدهمین کنگره ملی ادبیات پایداری با اشاره به اینکه دبیرخانه دائمی کنگره ادبیات پایداری در کرمان مستقر است، ادامه داد: بیش از ۲۰ سال است که این کنگره را برگزار می‌کنیم و این اقدام موجب شده، کرمان در معرض افکار عمومی قرار گیرد.

 

وی با تاکید بر اینکه ادبیات پایداری انعکاس‌دهنده مقاومت دلیرانه مردم ایران در طول تاریخ است، عنوان کرد: کشور با توجه به جایگاه استراتژیکی که دارد، اسیر تهاجم بیگانگان بوده است و در این راستا اندیشمندان، فیلسوفان، شاعران، حکیمان تولیدات مختلف داشته‌اند و مقاومت مردم در مقابل بیگانگان در کتب ثبت کرده‌اند.

 

خراسانی ابراز کرد: کنگره ادبیات پایداری برای دو رسالت بازیابی و واکاوی گنج‌های مخفی‌شده در متون ادبی در طول تاریخ و بازسرایی و ایجاد ادبیات پایداری کار انجام می‌داده است.

راه اندازی رشته ادبیات پایداری در دانشگاه باهنر کرمان

دبیر یازدهمین کنگره ملی ادبیات پایداری با اشاره به اینکه رشته ادبیات پایداری را در مقطع کارشناسی ارشد در سطح دانشگاه شهید باهنر کرمان راه‌اندازی کردیم، عنوان کرد: خروجی هر دوره کنگره را در قالب نامه پایداری منتشر کرده‌ایم که مقالات دوره دهم کنگره در قالب دو جلد کتاب منتشر شده است.

وی با بیان اینکه محور و موضوع این دوره از کنگره جریان‌شناسی ادبیات پایداری است، تصریح کرد: ادبیات پایداری موجب بیداری و آگاهی نسل جدید و مردم می‌شود.

۷۵ مقاله به دبیرخانه یازدهمین کنگره ملی ادبیات پایداری رسیده است

خراسانی با اشاره به اینکه ۷۵ مقاله به دبیرخانه یازدهمین کنگره ملی ادبیات پایداری رسیده است، افزود: مقالات در شورای علمی کنگره که متشکل از دانشگاه‌های کرمان، شیراز، یزد، گیلان، تبریز، کرمانشاه، تهران، رفسنجان و دیگر دانشگاه‌های مختلف کشور است، بررسی می‌شوند.

 

دبیر یازدهمین کنگره ملی ادبیات پایداری با بیان اینکه جواب مثبت دو داور از سه داور را ملاک پذیرش مقاله‌ها قرار داده‌ایم، گفت: ۳۷ مقاله مورد پذیرش واقع شده است که ۱۴ مقاله برای قرائت و ارائه در برنامه گنجانده شده است.

 

وی اظهار کرد: مراسم افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی ادبیات پایداری چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت‌ماه ساعت ۸:۰۰ صبح در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر آغاز خواهد شد و عصر همان روز نیز مراسم اختتامیه برگزار می‌شود.

 

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار