مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی: ۱۰۷۷ واحد مسکن محرومین در استان واگذار شده است

داعی گفت:در راستای سیاست‌های دولت چهاردهم، زمین به ظرفیت ۱۰۷۷ واحد مسکونی ویژه محرومین در استان خراسان رضوی تأمین و به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی واگذار شده است.
کد خبر: ۷۴۵۴۱۷
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۷ - 11May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «وحید داعی»مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در سطح ملی و استانی برای تأمین مسکن اقشار کم‌درآمد، تاکنون زمین به ظرفیت احداث ۱۰۷۷ واحد مسکونی در شهر‌های مختلف استان تأمین و جهت اجرا به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تحویل داده شده است.

داعی: ۱۰۷۷ واحد مسکن محرومین در استان واگذار شده است

وی با بیان اینکه این پروژه‌ها در چارچوب سیاست‌های حمایتی دولت برای تأمین سرپناه مناسب برای محرومین در حال اجراست، افزود: هم‌اکنون ساخت این واحد‌ها با ۱۳ درصد پیشرفت فیزیکی در مراحل اجرایی قرار دارند و تلاش بر این است که با تخصیص به‌موقع اعتبارات و همکاری بین بخشی، روند اجرای پروژه‌ها تسریع شود.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی تأکید کرد: برنامه تأمین مسکن ویژه محرومین یکی از اولویت‌های وزارت راه و شهرسازی در دولت چهاردهم بوده و در استان خراسان رضوی نیز با جدیت دنبال می‌شود.

داعی گفت: این اقدام بخشی از برنامه جامع دولت برای کاهش شکاف مسکن و ارتقای عدالت اجتماعی در حوزه مسکن و شهرسازی و توسعه زیرساخت‌ها به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار