تأکید استاندار خراسان رضوی بر لزوم برگزاری درخور شأن کنگره ۱۸ هزار شهید استان

مظفری در سخنانی بر لزوم برگزاری درخور شأن کنگره ۱۸ هزار شهید استان و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌ها در این راستا تأکید کرد.
کد خبر: ۷۴۵۴۸۴
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۷ - 03May 2025

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «غلامحسین مظفری» استاندار خراسان رضوی در جلسه هماهنگی کنگره ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی اظهار داشت: امیدواریم این کنگره به شکل مطلوبی برگزار شود و این توفیق، فرصتی است که نصیب ما شده است. کنگره ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی بی‌تردید باید با کیفیت بالا برگزار شود و در این مسیر، باید از همه ظرفیت‌های فرهنگی، زیرساختی و اقتصادی بهره گرفت.

تأکید استاندار خراسان رضوی بر لزوم برگزاری درخور شأن کنگره ۱۸ هزار شهید استان

وی افزود: در زمان جنگ تحمیلی، خراسان رضوی با اینکه از جبهه‌های غربی فاصله زیادی داشت، اما فرماندهانی از این خطه نقش برجسته و تأثیرگذاری در دفاع مقدس ایفا کردند. برگزاری این کنگره باید نسل جوان و نوجوان را بیش از همه آگاه کند و ما شاهد اثرگذاری سیره شهیدان بر سبک زندگی جامعه و مردم باشیم.

استاندار خراسان رضوی اضافه کرد: برگزاری این کنگره قطعاً یک کار دلی است و همگرایی بین‌دستگاهی را می‌طلبد و در این مسیر، منصب و مقام در ساختار اجرایی آن چندان مطرح نیست. از مدیران استانی توقع و انتظار می‌رود که این رویداد ملی را در خور شأن شهدا و خانواده معظم شاهد و ایثارگران برگزار کنند.

همچنین سردار «سید هاشم غیاثی» فرمانده سپاه امام رضا (ع) نیز در این جلسه گفت: ساختار‌های برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی تشکیل شده است و اعضای برگزارکننده با هماهنگی و هم‌افزایی مشغول فعالیت هستند. اجلاسیه این کنگره در مردادماه امسال برگزار خواهد شد و تعداد ۲۱ کمیته برای برگزاری آن پیش‌بینی شده است. کنگره ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی، مهم‌ترین برنامه فرهنگی این استان به شمار می‌آید.

سردار قاسمی، از مدیران اجرایی کنگره نیز بیان کرد: کنگره ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی، دومین کنگره ملی شهدای این استان است که ۱۵۰ برنامه کلان و ۳۰۵ برنامه جزئی گوناگون در حاشیه آن اجرا خواهد شد. همچنین ۸۰ یادواره موضوعی، شهرستانی، قشری و رسته‌ای شهدا در سطح استان برگزار خواهد شد.

وی عنوان کرد: تولید مستند و پویانمایی، اجرای تئاتر، ساخت نماهنگ، اجرای سرود خیابانی، شهیدپژوهی، تدوین زندگینامه شهدا، برگزاری مسابقات ورزشی، تبلیغات رسانه‌ای و تولید بازی‌های رایانه‌ای از جمله برنامه‌های فرهنگی این کنگره ملی هستند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی نیز از ایجاد مقدمات ساخت فیلم سینمایی شهید محمود کاوه خبر داد.

در پایان این جلسه، احکام مسئولان و دبیران کمیته‌های برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی به آنان اعطا شد.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها