نمایشگاه کتاب میزبان تازه‌های نشر دفاع مقدس از سمنان

مسئول مرکز حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه استان سمنان از عرضه ۷۰ عنوان کتاب این استان در حوزه ایثار و شهادت در غرفه انتشارات قائمیه در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد.
کد خبر: ۷۴۵۶۱۱
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۰ - 12May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از سمنان، «محسن امیرعبداللهیان» مسئول مرکز حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه استان سمنان در گفت و گو با خبرنگاران از عرضه ۷۰ عنوان کتاب در حوزه ایثار و شهادت در غرفه انتشارات قائمیه در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد.
وی با اعلام این خبر افزود:غرفه انتشارات قائمیه وابسته به مرکز حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه و بسیج استان سمنان، در راهروی شماره ۱۸ نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، میزبان علاقه‌مندان به حوزه ایثار و شهادت است.
وی با اشاره به برگزاری دومین کنگره ملی بزرگداشت سه هزار شهید استان سمنان، اظهار داشت: در این غرفه، کتاب‌هایی که در این کنگره ارائه شده و همچنین سایر آثار تولید شده در حوزه ایثار و شهادت استان سمنان عرضه می‌شود.
امیرعبداللهیان با بیان اینکه ۷۰ عنوان کتاب در این غرفه عرضه می‌شود، تصریح کرد:این آثار، حاصل تلاش تمامی دستگاه‌هایی است که در استان سمنان در زمینه تولید کتاب فعالیت دارند و تازه‌های نشر خود را در اختیار این مرکز قرار داده‌اند.
مسئول مرکز حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه استان سمنان، از رونمایی ۱۵ عنوان کتاب جدید در این نمایشگاه خبر داد و گفت:از این تعداد، پنج عنوان در محل نمایشگاه رونمایی و پس از آن در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار