به گزارش دفاعپرس از گلستان،در آستانه اولین سالگرد شهادت آیتالله رئیسی و شهدای خدمت در اردیبهشتماه سال گذشته و بهمنظور برگزاری باشکوه اولین سالگرد شهادت شهید جمهور و همراهان وی، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گلستان با صدور بیانیهای، مردم گلستان را به حضور گسترده و پرشور در مراسم متمرکز این شهید و همراهانش دعوت کرد.
در بخشی از این بیانیه آمده است، واقعه تلخ سقوط بالگرد حامل شهید جمهور و همراهان وی نهتنها دل مردم ایران بلکه بسیاری از مسلمانان جهان را به درد آورد و جهان اسلام را در ماتم و عزا نشاند.
آیتالله شهید رئیسی بهواقع احیاگر الگوی مدیریتی در حکمرانی اسلامی است و همواره عمر کاری خود را وقف محرومین و خدمت به مستضعفین کشور صرف کرد و در نهایت اجر خدمات شایسته خود را با شهادت از خداوند متعال دریافت کرد.
با ادای احترام به آن رادمرد بزرگ در عرصه میدان و پیشگاه در خدمت و سایر شهدای خدمت، از همه آحاد مردم مؤمن و ولایی برای شرکت پرشور در مراسم متمرکز اولین سالگرد شهادت شهید رئیسی و همراهان وی که روز شنبه ۲۷ اردیبهشتماه امسال، ساعت ۱۰ صبح در مصلی وحدت گرگان با سخنرانی مسئول نماینده ولیفقیه در بسیج مستضعفین کشور برگزار میشود، دعوت به عمل میآید.
انتهای پیام /