اخبار سرکلانتری‌های پایتخت/

از ترفند جدید کلاهبرداران تا دستگیری سارقانی با ۱۵۰ شاه‌کلید

کلانتری‌ها نوک پیکان مقابله با مجرمان هستند و امنیت را در سراسر کشور تامین می‌کنند. در این بسته خبری مهم‌ترین اخبار کلانتری‌های تهران را مرور می‌کنیم.
کد خبر: ۷۴۶۰۲۷
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۰ - 13May 2025

گروه جامعه دفاع‌پرس: امنیت بستر مناسب فعالیت‌های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی است؛ یکی از ارکان‌ اصلی برقرای امنیت داخلی فرماندهی انتظامی کل کشور است که همواره با اشراف اطلاعاتی و اقدامات به موقع در تمام صحنه‌ها توانسته مجرمان را به زانو درآورد.

در ادامه اخبار سرکلانترهای پایتخت را می‌خوانید:

از ترفند جدید کلاهبرداران تا دستگیری سارقانی با ۱۵۰ شاه‌کلید

دستگیری ۳ قاچاقچی مسلح در پاتوق نیروگاه

سرهنگ «حسین باباپور» رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر پایتخت اظهار داشت: در راستای مبارزه قاطع و همه جانبه علیه قاچاقچیان و سوداگران مرگ و عناصراصلی تهیه و توزیع مواد مخدر در پاتوق‌های تهران، ماموران پایگاه نهم این پلیس با انجام اقدامات پلیسی گسترده کسب اطلاع کردند، چند تن از قاچاقچیان حرفه‌ای مواد مخدر، که از پاتوق داران و گردانندگان اصلی پاتوق‌های جنوب پایتخت هستند، ضمن تهیه مقادیر قابل توجه‌ای مواد مخدر شیشه و هروئین اقدام به فروش مواد مخدر می‌کنند.

وی ادامه داد: با رصد لحظه به لحظه فعالیت متهمان، برای پلیس مسجل شد که متهمان به صورت مسلحانه و به برای ایجاد و رعب و وحشت و جلوگیری از نفوذ ماموران در هنگام فروش مواد مخدر، از سلاح گرم استفاده می‌کنند.

باباپور تصریح کرد: پلیس، با علم به این موضوع، درصدد دستگیری آنان برآمد، و شب گذشته طی برنامه ریز‌های صورت گرفته وارد پاتوق نیروگاه در منطقه باقر شهر تهران شدند، اما به محض ورود ماموران، هر سه متهم که موقعیت خود را در خطر می‌دیدند با شلیک چند گلوله به سمت ماموران با استفاده از یکدستگاه خودروی سواری فرار را بر قرار ترجیح داده و از صحنه گریختند.

سرهنگ باباپور گفت: با فرار متهمان عملیات تعقیب و گریز آغاز شد و علیرغم اخطار‌های مکرر پلیس، هر سه متهم با فرار جنون آمیز خود در حالیکه سعی داشتند با رانندگی مخاطره آمیز از دست ماموران فرار کنند در نهایت با شلیک هدفمند ماموران زخمی و در بزرگراه آزادگان پس از توقف خودرو، دستگیر شدند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ با بیان اینکه در بازرسی از خودروی متهمان ۲ قبضه سلاح گرم به همراه ۷۶ گلوله جنگی، ۷۵۰ گرم هروئین، ۴۰۰ گرم شیشه و ۱۶ میلیون تومان وجه نقد حاصل از فروش مواد مخدر کشف شد، خاطرنشان کرد: با عنایت به موفق آمیز بودن این عملیات امیدواریم با دستگیری متهمان و جمع آوری پاتوق مصرف مواد مخدر در جنوب پایتخت، بستر‌های آلودگی جوانان به اعتیاد و مواد مخدر در این منطقه بیش از پیش کم شود.

دستگیری سارق لوازم خودرو، پیش از سرقت دوم

سرهنگ «کیانوش نظری» سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت بیان داشت: ماموران عملیاتی سرکلانتری دهم پلیس پایتخت، حین اجرای طرح مبارزه با سارقان و گشت‌های هدفمند مرد مظنونی که با یک قلاده سگ در حال پرسه زنی و زاغ زنی خودرو‌های پارک شده کنار خیابان بود، مشکوک شده و او را تحت نظر قرار دادند.

نظری افزود: دقایقی بعد این فرد مظنون برای باز کردن در یک خودرو تلاش کرد که با حضور به موقع ماموران ناکام مانده و در نهایت طی یک تعقیب وگریز کوتاه بازداشت و به همراه سگی که همراهش بود به کلانتری منتقل شد.

وی تصریح کرد: در بازرسی‌های اولیه از متهم یک عدد کیف که داخل آن مدارک یک خودرو که متعلق به وی نبود، کشف شد و در تحقیقات بیشتر مشخص شد که این خودرو مدتی پیش از محله تجریش تهران به سرقت رفته و در حال حاضر تیم‌های عملیاتی سرکلانتری یکم پلیس پایتخت در تعقیب سارق آن هستند، که به این ترتیب، متهم تحت بازجویی قرار گرفت و در نهایت به جرم خود مبنی بر سرقت خودرو و سرقت لوازم داخلی آن اعتراف و همچنین به تلاش برای سرقت بعدی قبل از دستگیری اعتراف کرد.

سرکلانتردهم پلیس پیشگیری پایتخت تصریح کرد: با اعترافات متهم پرونده وی تکمیل شده و برای دادسر ارسال شد و این در حالی بود که سگ همراه این متهم که ولگرد بود، نیز به شهرداری تهران فرستاده شد.

سرهنگ نظری به شهروندان توصیه کرد: شهروندان با رعایت هشدار‌های پلیسی و ایمن کردن خودرو‌های خود و عدم پارک خودرو در محل‌های تاریک و خلوت از وقوع این نوع سرقت‌ها جلوگیری کنند.

پیامک قطع شدن یارانه، ترفند جدید کلاهبرداران

سردار «داوود معظمی گودرزی» رئیس پلیس فتای تهران بزرگ اظهار داشت: بدافزار‌ها با عناوینی نظیر «یارانه، سامانه ابلاغ ثنا، سبد کالا و...» توسط مجرمین ایجاد و از طریق لینک موجود در پیام از طریق پیامک و یا در بستر شبکه‌های اجتماعی برای شهروندان ارسال می‌شود که بلافاصله پس از کلیک کردن بر روی آن امکان آلوده شدن تلفن همراه و نهایتا سرقت‌های بانکی و نقض حریم خصوصی دریافت کنندگان پیام وجود خواهد داشت.

وی با تاکید بر اینکه شهروندان به هیچ عنوان به پیام‌هایی که در خصوص قطع شدن یارانه و نحوه اعتراض به آن برایشان ارسال می‌شود توجه نکنند، افزود: مجرمین با ارسال پیامک حاوی لینک با محتوای مرتبط با یارانه معیشتی اقدامات خود را آغاز کرده و کاربران را به مسیری برای برداشت غیرمجاز از حساب بانکیشان هدایت می‌کنند یا اطلاعات هویتی آنان را دریافت کرده و از آن سوءاستفاده می‌کنند.

گودرزی با اشاره به اینکه لینک معرفی شده در این پیامک‌ها حاوی یک بدافزار است خاطرنشان کرد: در این روش از کلاهبرداری فرد کلاهبردار با جعل آدرس اینترنتی سامانه یارانه معیشتی یک پیامک که در نهایت به یک لینک پرداخت آنلاین منتهی می‌شود برای شهروندان ارسال می‌کنند و از آنجایی که برخی از شهروندان از این سامانه‌ها و نحوه پیگیری آن‌ها آگاهی ندارند روی لینک کلیک کرده و مورد کلاهبرداری قرار می‌گیرند و حریم خصوصی آنان نقض می‌شود.

وی با اشاره به الزام افزایش سطح سواد رسانه‌ای و توجه به هشدار‌های پلیس به شهروندان توصیه کرد: در صورت مواجه شدن با اینگونه سرقت‌های اینترنتی بلافاصله در همان ساعات اولیه جهت پی جویی و ردیابی تراکنش‌های مسروقه به صورت ۲۴ ساعت شبانه روز به پلیس فتا تهران بزرگ مراجعه کنند تا زمان طلایی جهت پی جویی را از دست ندهند، همچنین می‌توانند موارد مشابه و مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به نشانی www.fata.gov.ir گزارش کنند.

دستگیری سارقان سابقه‌دار در سیدخندان

سرهنگ «امیرهوشنگ امیری» سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت اظهار داشت: پیرو اجرای طرح امنیت محله محور به منظور شناسایی سارقان، تیم عملیات کلانتری ۱۲۰ سیدخندان در حین گشت زنی در سطح حوزه استحفاظی، دو موتورسوار با پلاک مخدوش را که مشغول زاغ زنی بودند، مشاهده کردند و آن‌ها را زیر نظر گرفتند. 

سرهنگ امیری ادامه داد: متهمان بلافاصله با مشاهده ماموران از محل متواری شدند. عوامل پلیس دستور ایست صادر کردند و متهمان بدون توجه به آن به صورت خطرناکی به حرکت خود ادامه داده که با اجرای طرح مهار، موتور سیکلت متوقف و هر دو نفر را دستگیر شد.

وی خاطرنشان کرد: در بازرسی از متهمان دو قبضه سلاح سرد و یک عدد بشکن و تعداد زیادی ابزار و آلات سرقتی کشف و ضبط گردید. در بررسی سوابق متهمان مشخص شد که از سارقان سابقه دار بوده و به ۱۵ فقره سرقت مشابه اعتراف کردند که در این خصوص پرونده تشکیل شده و متهم به جهت کشف جرائم احتمالی و شناسایی شکات به مرجع قضائی معرفی شدند.

سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت به شهروندان توصیه کرد که حتما موتور سیکلت خود را در محل امن پارک کرده و با قفل‌های مخصوص امنیت موتورسیکلت خود را بالا برده تا از وقوع این دست سرقت‌ها جلوگیری کنید.

دستگیری سارقانی با ۱۵۰ شاه کلید

سرهنگ «رسول بهرامی» سرکلانتر ششم پلیس پیشگیری پایتخت بیان داشت: ماموران گشت کلانتری ۱۲۱ سلیمانیه، ۲ موتورسوار را که صورت‌های خود را پوشانده بودند مشاهده کردند و آن‌ها را به صورت نامحسوس تحت نظر گرفتند تا این که متهمان در محله پاسدار گمنام از موتور پیاده شده و اقدام به تخریب قفل درب ورودی یکی از منازل کردند که بلافاصله ماموران وارد عمل شدند.

سرهنگ بهرامی افزود: متهمان با مشاهده ماموران اقدام به فرار کردند که پس از طی کردن مسافتی با موتورسیکلت و استفاده ماموران از قانون به کارگیری سلاح، هر ۲ نفر دستگیر شدند و در بازرسی از وسایل آنها ۱۵۰ عدد شاه کلید و ابزار و ادوات سرقت کشف شد.

وی اضافه کرد: متهمان پس از انتقال به کلانتری به جرم خود مبنی بر سرقت منزل و ۱۴ فقره سرقت مشابه اعتراف کردند و به همراه پرونده تشکیل شده تحویل مقامات قضایی شدند و تا کنون ۹ نفر از شکات این سارقان شناسایی شدند و شناسایی شکات دیگر در دستور کار پلیس قرار دارد.

سرهنگ بهرامی به شهروندان توصیه کرد: شهروندان منازل خود را به تجهیزات ایمنی و دوربین مداربسته مجهز کنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک سریعاً موضوع را از طریق سامانه ۱۱۰ پلیس گزارش دهند.

کشف سلاح از شرور متواری

سرهنگ موسوی معاون اجتماعی پلیس اطلاعات پایتخت گفت: ماموران پایگاه دوم پلیس اطلاعات، اخباری را درخصوص قدرت نمایی و شرارت‌های یکی از اراذل و اوباش در غرب تهران دریافت کرده و برای دستگیری وی وارد عمل شدند.

وی افزود: ماموران با انجام تحقیقات خود توانستند مخفیگاه این فرد شرور را که دارای سوابق درگیری و شرارت‌های متعدد بوده را شناسایی کنند طبق تحقیقات ماموران مخفیگاه این اوباش در شهرک غرب بوده که ماموران پس از اخذ دستور قضایی در عملیاتی غافلگیرانه وارد مخفیگاه متهم شده و او را دستگیر کردند.

موسوی خاطرنشان کرد: از مخفیگاه متهم یک قبضه ۲ قبضه سلاح گرم و ۲۱۵ گلوله کشف شد که به همراه پرونده و متهم راهی دادسرا شد.

معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس تهران متذکر شد: اراذل و اوباش هر لحظه باید منتظر مجازات از سمت پلیس باشند.

مکالمه روانشناختی پلیس، جان شهروندی را حفظ کرد

سرهنگ عبدالرضا محمدی سرکلانتر هشتم پلیس پیشگیری پایتخت عنوان کرد: با اعلام خبری مبنی بر تلاش یک مرد ۳۰ ساله برای خودکشی در بزرگراه نواب، ماموران کلانتری ۱۱۱ هفت چنار سریعا وارد عمل و در محل حاضر شدند.

وی با اشاره به اینکه با حضور ماموران در محل مشخص شد که این شهروند به علت مشکلات خانوادگی و فشار روحی و روانی قصد خودکشی دارد، افزود: این شهروند با صحبت‌های به موقع و روانشناختی ماموران انتظامی به آرامش دعوت و در نتیجه از اقدام به خودکشی منصرف شد.

سرهنگ محمدی با بیان اینکه این فرد بعد از مشاوره و راهنمایی و همچنین رسیدن به آرامش نسبی، به خانواده اش تحویل داده شد، یاد آوری کرد: پلیس همواره ثابت کرده که حراست از جان، مال و حراست از امنیت جامعه از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد.

انتهای پیام/ 261

برچسب ها: سارقان ، دستگیری ، فراجا ، پلیس
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار