معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان:

کردستان ظرفیت پذیرایی ۳۰۰ هزار زائر اربعین را دارد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: اربعین امسال برای اسکان و پذیرایی از ۳۰۰ هزار زائر اربعین برنامه‌ریزی می‌شود.
کد خبر: ۷۴۶۰۶۸
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۹ - 13May 2025

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از سنندج، علی‌اکبر ورمقانی در جلسه ستاد اربعین سال جاری، در سنندج اظهار کرد: امسال از ۱۰ ماه صفر تا چند روز بعد از اربعین برنامه‌های رسمی ستاد اربعین اجرایی می شود و ستاد استان باید از اول اربعین آمادگی لازم را برای تردد زوار داشته باشد.

 

وی افزود: کمیته‌های ستاد اربعین از امروز نشست های تخصصی خود را برای هماهنگی بیشتر و پیگیری مسائل مربوط به کمیته‌های مرکزی، داشته باشند.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان تاکید کرد: در حوزه تقویت زیرساختهای استان از محل ستاد اربعین، طرح‌های خوبی اجرا شده و یا در دست اجراست که از برکات اربعین برای استان به شمار می رود.

 

ورمقانی گفت: کمیته زیرساخت ستاد اربعین، برای تامین اعتبار لازم جهت تکمیل زیرساخت های نیمه تمام رایزنی لازم را داشته باشد.

 

وی با اشاره به میزبانی سنندج از نشست استانداران استانهای مرزی ایران و اقلیم کردستان عراق تا چند روز آینده، این نشست را فرصت مناسبی برای رفع نقاط ضعف تردد زائران از مرز باشماق دانست.

 

ورمقانی یادآور شد: اربعین حسینی، علاوه بر بعد معنوی و دستاوردهای ارزشمند فرهنگی به عنوان یک حرکت بزرگ اعتقادی، برای کردستان از بعد اقتصادی نیز برکات بسیاری داشته است.

 

وی ادامه داد: ستاد اربعین مریوان به عنوان ستاد مستقیم درگیر تردد زائران اربعین بصورت ویژه حمایت و برنامه ریزی دقیق برای تعیین پایانه بازگشت مسافران از عراق به مرز باشماق انجام شود.

برچسب ها: سنندج ، اربعین حسینی
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار