به گزارش خبرنگار دفاعپرس از البرز، سردار سرتیپ «اسدالله ناصح» از فرماندهان دفاع مقدس، در گفتوگویی با اشاره به ضرورت انتقال فرهنگ جهاد و مقاومت به نسلهای جدید اظهار داشت: انتقال مفاهیم بلند ایثار و ولایتمداری که رزمندگان در دوران دفاع مقدس با جانفشانی خود به نمایش گذاشتند، امروز امری ضروری و در عین حال دشوار است.
وی افزود: تاکنون اقدامات ارزشمندی در این حوزه صورت گرفته که از جمله آنها میتوان به اعزام کاروانهای راهیان نور و برگزاری فعالیتهای فرهنگی با تلاش دلسوزان این عرصه اشاره کرد، اما واقعیت آن است که این انتقال نباید صرفاً به بازگو کردن خاطرات محدود شود.
این فرمانده دوران دفاع مقدس ادامه داد: مفاهیم نهفته در دفاع مقدس و حتی حوادث سالهای آغازین انقلاب اسلامی باید با زبان هنر و قالبهای هنری متنوع مانند کتاب، فیلم، شعر، تئاتر و مستند به نسل امروز منتقل شود.
سردار ناصح با بیان اینکه این مسیر نیازمند استمرار، عمقبخشی و حمایت سازمانیافته است، تصریح کرد: با وجود تلاشهای صورتگرفته، هنوز فاصله زیادی با آنچه بهعنوان یک هدف آرمانی در ذهن داریم وجود دارد. باید با برنامهریزی دقیق و همافزایی بیشتر، در این مسیر گام برداشت.
وی در پایان ضمن قدردانی از فعالان فرهنگی و روایتگران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: از خداوند میخواهیم ما را در این مسیر یاری کند تا بتوانیم گنجینه بیبدیل ایثار و شهادت را به شکلی شایسته به نسلهای آینده منتقل کنیم.
انتهای پیام/