قاضی‌زاده هاشمی: شهید رئیسی خدمت به مردم را مسیر تحقق رضایت الهی می‌دانست

مدیر مرکز مطالعات و توسعه فرهنگستان علوم پزشکی گفت: شهید رئیسی در مقابل مردم خاضع و خاشع بود و خدمت به مردم را مسیر تحقق رضایت الهی می‌دانست.
کد خبر: ۷۴۶۸۳۱
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۲ - 16May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی»  مدیر مرکز مطالعات و توسعه فرهنگستان علوم پزشکی ظهر امروز (جمعه) در جمع نمازگزاران ساری با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای خدمت و رئیس جمهور اظهار داشت: روز‌های گذشته برنامه‌های گرامی‌داشت مردمی زیادی به یاد این شهیدان در مناطق مختلف کشور برگزار شده است.

قاضی‌زاده هاشمی: شهید رئیسی خدمت به مردم را مسیر تحقق رضایت الهی می‌دانست

وی با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ هزار ویژه برنامه گرامی‌داشت یاد و خاطره شهیدان رئیسی در کشور در حال برگزاری است، افزود: شهادت مدال پرافتخار شهید رئیسی بوده است.

قاضی زاده هاشمی با بیان این که رهبر معظم انقلاب اسلامی از شهید جمهور رئیسی اعلام رضایت کرده است، ادامه داد: معظم له بیش از ۱۰۰ خصوصیت برای شهید جمهور برشمردند و مردم نیز از این شهید راضی بوده‌اند.

این مسئول با عنوان اینکه در دوران شهید رئیسی مسائل زیادی از جمله آزادسازی نرخ ارز رخ داد، بیان کرد: همچنین با مسائل زیادی نظیر زن، زندگی آزادی و ... نیز مواجه بودیم.

وی گفت: خصوصیت شهید رئیسی این بود که هیچ یک از عناوین وی را از مردم جدا نکرد و آن موقعی که در صدر بود خود را بنده خدا می‌دانست.

قاضی زاده هاشمی با اظهار این که شهید رئیسی همواره خود را سرباز ولایت معرفی می‌کرد، اذعان داشت: همچنین شهید رئیسی در مقابل مردم خاضع و خاشع بود و خدمت به مردم را مسیر تحقق رضایت الهی می‌دانست.

وی خاطرنشان کرد: شهید رئیسی عاشق مردم بود و جایی نبود که مردم باشند و او نباشد و وی رئیس جمهور شهید و در تراز بوده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار