رونمایی از ۲ کتاب حوزه دفاع مقدس آذربایجان غربی در نمایشگاه کتاب تهران

در حاشیه نمایشگاه کتاب تهران از دو عنوان کتاب دفاع مقدس که به همت نویسندگان آذربایجان غربی تالیف شده است رونمایی شد.
کد خبر: ۷۴۷۰۴۵
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۶ - 17May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از ارومیه، همزمان با برپایی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، از دو عنوان کتاب «سردار سردشت» و «بهشت در اردیبهشت» که در حوزه ایثار و شهادت توسط نویسندگان آذربایجان غربی تالیف شده است رونمایی شد.

رونمایی از ۲ کتاب حوزه دفاع مقدس آذربایجان غربی در نمایشگاه کتاب تهران

این مراسم با حضور «اوحدی»، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، «جلیلی»، مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران استان آذربایجان غربی و جمعی از مسئولین استان برگزار شد.

گفتنی است در این مراسم همزمان از ۳۶ جلد کتاب تالیفی نشر شاهد رونمایی شد که دو کتاب متعلق به نویسندگان استان آذربایجان غربی بود و در پایان از نویسندگان این دو کتاب نیز تجلیل شد.

کتاب «سردار سردشت» در بردارنده زندگی سردار «شهید حمید آذین‌پور» است که به قلم «یونس شعاعی» نگاشته شده و نویسنده کتاب «بهشت در اردیبهشت» سمیرا ساعدی است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار