برگزاری سومین جشنواره قرآنی-فرهنگی شهید آوینی در گیلان

سومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی در راستای کنگره هشت هزار شهید گیلان با هدف ترویج مفاهیم فرهنگ ایثار و هنر و نیز گرامیداشت یاد و خاطره شهید سید مرتضی آوینی به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار شد.
کد خبر: ۷۴۷۲۰۶
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۸ - 17May 2025
به گزارش دفاع‌پرس از رشت، «محمد دوستار» رئیس دانشگاه گیلان امروز در سومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید سید مرتضی آوینی در تالار حکمت با بیان اینکه بیش از سه هزار و ۵۰۰ اثر در روند برگزاری این جشنواره مورد ارزیابی و بررسی داوران قرار گرفت، اظهار داشت: هزار و ۲۰۰ اثر از هزار و ۳۰۰ دانشجو در سطح ملی داوری و بخشی از آثار ارائه شد و مسابقه‌های قرآن و اذان هم امروز (شنبه) برگزار خواهد شد.
برگزاری سومین جشنواره قرآنی-فرهنگی شهید آوینی در گیلان
 
سومین جشنواره قرآنی - فرهنگی و هنری شهید آوینی در راستای کنگره هشت هزار شهید گیلان با هدف ترویج مفاهیم فرهنگ ایثار و هنر و نیز گرامیداشت یاد و خاطره شهید سید مرتضی آوینی با مشارکت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به میزبانی دانشگاه گیلان برپا شده و فردا با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان می‌دهد.
 
جشنواره شهید آوینی به منظور ترویج و تبیین فرهنگ شهادت و ایثار، ارائه تصویر صحیح از فضای قرآنی و دینی دانشگاه‌های سراسر کشور، تجلیل و قدرشناسی از فعالان دانشجو، ترغیب دانشگاهیان به مشارکت جدی در فضای معنوی دانشگاه با شعار «هنر، شیدایی حقیقت است» در ۲ مرحله دانشگاهی و کشوری برگزار شده است.
 
سومین دوره این جشنواره در چهار بخش قرآنی «حفظ، قرائت، ترتیل، اذان» و معارفی «احکام، اخلاق، اعتقادات» (ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر)، هنری «خوشنویسی، طراحی و نقاشی، عکاسی و طراحی پوستر» و ادبی «داستان کوتاه و شعر» ویژه کلیه دانشگاهیان سراسر کشور به میزبانی دانشگاه گیلان برپا شده‌است.
 
شهید سید مرتضی آوینی، مستندساز، عکاس، روزنامه نگار، نویسنده و نظریه پرداز «سینمای اسلامی» ایرانی بود که ۲۱ شهریور سال ۱۳۲۶ در شهر ری متولد شد و در تاریخ ۲۰ فروردین ۱۳۷۲ در ۴۵ سالگی در فکه خوزستان در اثر اصابت ترکش مین به شهادت رسید.
 
شهید سید مرتضی آوینی، هنرمندی متعهد و اندیشمندی انقلابی بود که با نگاهی عمیق به حقیقت، روایت‌گر روز‌های خون و حماسه شد، او در روزگاری که دوربین تنها ثبت‌کننده تصویر بود، آن را به ابزاری برای ثبت روح و حقیقت جنگ بدل کرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار