اوحدی: شعر ابزار قدرتمندی برای انتقال ارزش‌های شهدا به مردم جامعه است

رئیس ستاد بزرگداشت شهدای خدمت با تاکید بر برگزاری سوگواره شب شعر، گفت: شعر ابزار قدرتمندی برای انتقال ارزش‌های شهدا به مردم جامعه است.
کد خبر: ۷۴۷۲۸۰
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۸ - 18May 2025

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «سعید اوحدی» معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و رئیس ستاد بزرگداشت شهدای خدمت در مراسم سوگواره شعر سید الشهداء خدمت شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و یارانش که عصر شنبه ۲۷ اردیبهشت‌ با حضور خانواده معظم شهدا و ایثارگران در مجتمع فرهنگی سرچشمه (شهدای انقلاب اسلامی) برگزار شد، با گرامی‌داشت یاد و خاطر شهدا به ویژه شهدای خدمت، اظهار داشت: خدا را شاکر هستیم در این محفل نورانی حضور داریم و این توفیق بزرگی است که در جمع شعرای عزیز هستیم.

اوحدی: شعر ابزار قدرتمندی برای انتقال ارزش‌های شهدا به مردم جامعه است

معاون رئیس جمهور با تاکید بر برگزاری سوگواره شب شعر و حضور ماندگار مردم در مراسم بزرگداشت شهدای خدمت در میدان امام حسین (ع)، گفت: این سوگواره تنها برگزاری یک مراسم نیست، شهدا نیازی به برگزاری این مراسم‌ها ندارند و عند ربهم یرزقون هستند و مبادا در ذهنتان خطور کند که شهدا در جمع شما حضور ندارند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به آیه‌ای از قرآن کریم درباره جایگاه شهدا، خاطرنشان‌کرد: شهدایی مثل شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و سایر شهدای خدمت در جمع ما حضور دارند، شهدا نسبت به مسائل جامعه دغدغه‌مند هستند و به ما بشارت می‌دهند.

اوحدی با بیان اینکه شهدا چراغ نورانی برای نشان دادن مسیر زندگی هستند، گفت: اصرار داشتیم این سوگواره شعر برگزار شود، زیرا شعر ابزار قدرتمندی برای انتقال ارزش‌های شهدا به مردم جامعه است. مقام معظم رهبری به آفت تحریف برای مقابله با ارزش‌ها اشاره دارند و ارزش‌های عاشورا با شعر نسل به نسل انتقال پیدا کرد.

معاون رئیس جمهور با اشاره به اهمیت آفرینش ادبی از جمله شعر که با احساسات عجین است، گفت: علامه امینی، کتاب الغدیر خود را به شاعران اختصاص دادند، در دوران اسارت در عراق قلم و کاغذ ممنوع بود، اما اسرا ارتباط خود را با شعر حفظ کردند، زیرا شعر بستر بزرگی برای ارتباط با فرهنگ جامعه و گسترش فرهنگ ایثار و شهادت فراهم می‌کند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به خاطراتی از سید آزادگان مرحوم ابوترابی در اردگاه‌های رژیم بعث عراق، گفت: از نظر عالمان دینی، راز آفرینش خلقت، خدمت به مردم است و خدمت تا جایی است که برای رسیدن به مردم خاک شد، شهادت و خدمت واژه‌های مقدسی هستند و اگر با هم عجین شوند عظمتی ایجاد می‌کند که نتیجه آن را در سال‌های دفاع مقدس و شهدای خدمت شاهد بودیم.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار