خبرگزاری دفاع مقدس: دوران هشت سال دفاع مقدس نماد اقتدار و عظمت ملت ایران به جهانیان است؛ زیرا هر بار دشمن متجاوزگری وارد خاک کشورمان میشود، مردم ایران با تمام قوا در برابر آنها ایستادگی و استقامت میکنند.
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ابرقدرتهای جهان منافع خود را در کشورمان از دست دادند و نوکرشان نیز از کشور خارج شد؛ بنابراین منافع آنها به خطر افتاد و درصدد انتقام از ملت ایران که نخواستند زیر بار زور و ستم بروند، برآمدند.
عراق کشور همسایه بود که صدام با جبر و قدرت بر آنان حکومت میکرد و دشمنان کشور ایران او را بهترین گزینه برای اهداف کینه توزی خود برگزیدند.
همه کشورهای ابرقدرت جهان به حمایت و تشویق رژِیم بعث برآمدند و او را برای حمله به ملت مظلوم ایران تشویق کردند.
بهترین و جدیدترین مهمات، سلاحها، تجهیزات، بمبها و موشکهای خود را در اختیار عراق قرار دادند تا بر سر ملت بیدفاع، بیگناه و مظلوم ایران بریزد که گناهشان خواستن استقلال و داشتن حکومت اسلامی است.
صدام وحشیانه و با بیرحمی، شروع به بمباران شهرها و شهرستانهای کشور کرد و با فروریختن بمب و موشک بر سر مردم، بسیاری از مادران داغدار فرزندان خود شدند وکودکان بیشماری هم بیسرپرست شده و والدین خود را از دست دادند.
روزی که نوعروس به خانه بخت آمد برای خود برنامهها، امیدها و آروزهای بسیاری را در سر داشت.
با شور و اشتیاق به کارهای روزانه زندگی خود میپرداخت و موشک و بمبهای صدام هرگز مانع از انجام کارهای او نمیشد.
اشرف السادات موسوی متولد سال ۱۳۴۰ در شهرستان شبستر است. این بانوی شهیده در سال ۱۳۶۳ در حملات وحشیانه صدام و توسط موشک در منطقه خزانه بخارایی تهران شهید شد.
ملیحه سادات موسوی، خواهر شهید اشرف السادات موسوی در تشریح خصوصیات اخلاقی و چگونگی شهادت خواهرش در گفتو گو با خبرگزاری دفاع مقدس اظهار داشت: این بانوی شهیده حجاب و حیا را برای زنان به ویژه دختران جوان، مصونیت و امنیت میدانست و معتقد بود که نگاه مردان به زنان محجبه و باحیا بسیار متفاوتتر از زنان بدپوشش و بیبند و بار است.
احترام به پدر و مادر برایش اهمیت بسیاری داشت
این بانوی شهید احترام به پدر و مادر را در اولویت زندگی خود قرار داده بود و میگفت: هر کس میخواهد در زندگی عاقبت بخیر و سعادتمند شود، باید به بزرگترها به خصوص پدر و مادر احترام بگذارد و حرمت آنان را در هر شرایطی نگه دارد.
ایمان و اعتقاد به قیامت همواره برای او ارزش و اهمیت داشت و میگفت در هر کاری که میخواهید انجام دهید حتی در امور خانه داری باید رضایت خدا را پیش از هر چیزی در نظر داشته باشید.
حملات هوایی رژیم بعث مانع انجام کارهای روزمرهاش نشد
حملات پی در پی رژیم بعث به کشور و بمباران و موشک بارانهایی که انجام میداد هرگز مانع از عشق زندگی نوعروس نشد.
هر روز طبق معمول کارهای خانه را انجام میداد و در شب هنگام کدبانوی خانه دار منتظر حضور و ورود همسرش که از کار روزانه برمی گشت، میشد.
هنگام وضعیت قرمز آرامش به دیگران میداد
اشرف السادات در هنگام وضعیت قرمز سعی میکرد به دیگران آرامش دهد و خود نیز آیت الکرسی میخواند و میگفت هر چیزی که از جانب خداوند برای مقدر شده باشد و تقدیر برایمان رقم بزند رخ خواهد داد.
در هنگام نماز انگار اطراف خود را نمیدید و چنان غرق در عبادت میشد که عشق الهی در وجودش دیده میشد.
بهترین الگوی زنان مسلمان حضرت زهرا (س) و حضرت زینب است
این بانوی شهید میگفت: ما زنان مسلمانان بهترین الگو یعنی حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س) را داریم و زنان با بکار گیری روش و منش بانوان بزرگ اسلام زندگی سعادتمند و موفقی خواهند داشت.
عروس هفت ماهه، با هزاران امید به خانه بخت آمد؛ اما دشمن غاصب و ستمگر نگاه حاکمیتی و تسلط بر ایران را داشت. در شبی که او در کنار همسرش قرار داشت در همین هنگام آژیر وضعیت قرمز به صدا در آمد و به دستور صدام ستمکار موشکها به دنبال یکدیگر بر سر مردم بیدفاع ریخته شد.
موشک بیرحمانه و وحشیانه مانند پلنگی درنده خو بر روی زنان، کودکان و مردم بیدفاع فرود آمد و نشان از صفت ددمنشانه و خوی وحشیگری رژیم دارد.
ملیحه السادات موسوی خواهر شهیده اشرف السادات با چشمی اشکبار از آخرین دیدارش با خواهر شهیدهاش میگوید:
شب آخر منزل او مهمان بودیم خواهرم گفت بیایید همدیگر را حلال کنیم. علت را از او جویا شدم گفت: شاید در بمبارانها شهید شدم و دیگر همدیگر را ندیدیم.
خواهر از محاسن اخلاقی بانوی شهیده میگوید؛ اینکه به گونهای رفتار میکرد تا کسی از او نرنجد. او معتقد بود انسان تا میتواند باید در به دست آوردن دلها تلاش کند و دل شکستن هنر نیست.
حسن خلق او سبب شده بود تا در بین دوستان و فامیل از محبوبیت خاصی برخوردار باشد. همیشه لبخند بر لبان اشرف السادات جاری بود حتی در بدترین شرایط زندگی و مشکلات خنده از لبانش نمیافتاد.
حملات هوایی صدام تلافی شکستش در جبههها بود
ملیحه سادات از شب شهادت خواهر شهیدش میگوید: موشک و بمب در حقیقت تخلیه عقدههای صدام بود و هر بار که در عملیاتی شکست میخورد با فرود آوردن بمب و موشک بر سر مردم مظلوم و بیدفاع در شهرها و روستاها، میخواست، شکستهای خود را تلافی کند.
در آن شب ۱۳ نفر از اعضای خانواده همسر اشرف السادات شهید شدند و دو روز طول کشید تا اجساد را از زیر آوار بیرون آوردند.
ملیحه سادات موسوی همان طور که به آلبوم عکسهای خواهرش خیره شده میگوید: یک شب خواهر شهیدم به خوابم آمد و گفت: ناراحت نباش جای ما خیلی خوب است و هیچ مشکلی و دغدغهای نداریم.
خون شهیدان امنیت، عزت و سربلندی برای ملت ایران به ارمغان آورد. نسل جوان و نسلهای آینده باید قدردان انقلاب باشند چرا که درخت انقلاب با خون شهدا آبیاری شد و امروز پیشرفت کرد.
اشرف السادات موسوی در سال 1340 در شهرستان شبستر متولد شد و در سال 1363 در حملات هوایی رژیم بعث عراق به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر پاکش در قطعه ۲۷ بهشت زهرا به خاک سپرده شد.