به گزارش گروه فرهنگ دفاعپرس، جمعی از قاریان قرآن که در قالب «گروه نور» برای حج تمتع ۱۴۰۴ به سرزمین وحی مشرف شدهاند، امروز (یکشنبه) با حجتالاسلام والمسلمین «سید عبدالفتاح نواب» نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی دیدار کردند.
در این گروه ۲۰ نفره، جمعی از قاریان ممتاز کشورمان، برخی از حافظان کل قرآن کریم و همچنین اعضای گروه تواشیح بینالمللی «نور» از نقاط مختلف ایران حضور دارند. قاریانی که با حضور در محافل انس با قرآن کریم، محافل انس و معرفت و برخی دیگر از برنامههای فرهنگی کاروانهای ایرانی در مدینه منوره و مکه مکرمه، حال و هوای قرآنی ویژهای به مراسمها میبخشند و انس زائران با قرآن کریم، این معجزه عظیم و جاوید پیامبر اعظم (ص) را تقویت میکنند.
برگزاری مراسمها به شیوه تعاملی و مشارکت زائران در این برنامهها از جمله موارد برجستهای است که در برنامههای امسال دیده میشود و همین مسئله جذابیت این برنامهها را نیز بیشتر میکند.
حجتالاسلام نواب پس از سخنان تعدادی از شرکتکنندگان در این جلسه، با اشاره به سیاستهای بدخواهان اسلام برای القاء توهّم جدائی شیعه از قرآن و فاصله افکندن میان اهل سنت و پیروان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) اظهار داشت: این یک سیاست محوری برای بدخواهان اسلام در طول تاریخ بهویژه در قرن اخیر بوده است تا اینطور القاء کنند که شیعه فقط با اهل بیت (ع) پیوند خورده و نسبتی با قرآن مجید ندارد، اما این توطئه و تبلیغ بهوسیله منش اهل بیت (ع) و علماء تاریخ تشیع و تدابیر امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری خنثی شد.
وی در رابطه با توجه ویژه شیعه به قرآن، به ذکر چند نمونه تاریخی از صدر اسلام تا تاریخ معاصر پرداخت و گفت: نمونههای این موضوع فراوان است، اما مثلاً یکی از ویژگیهای خانم «فضه» کنیز حضرت صدیقه طاهره (س)، تکلم با قرآن بود و ایشان دو دهه از حیات خویش را به این نحو سپری کرد که بسیاری از سخن گفتنها و پاسخ دادنهای ایشان به سؤالات با آیات قرآن مجید بود و یا در عصر حاضر میبینیم که وقتی «سید محمدحسین طباطبائی» حافظ قرآن به عربستان آمده بود، در جلسهای که برخی مقامات عربستان حضور داشتند، سؤالات را با قرآن پاسخ میداد و بسیاری از حاضرین در جمع از میزان تسلط وی به قرآن تعجب کرده بودند.
حجتالاسلام نواب با تأکید بر ضرورت تقویت مستمر ارتباط با قرآن کریم خاطرنشان کرد: برای تعمیق این ارتباط باید ابتکارات هم روزبهروز بیشتر و جذابتر شود.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت همچنین گفت: اگرچه تعداد حاضرین در برنامهها بسیار مهم است، اما کیفیت کار اهمیت بالاتری دارد و به همین دلیل باید در مراسمها به تأثیرگذاری توجه جدی داشت.
وی به قاریان حاضر در جلسه توصیه کرد که در تبلیغات قرآنی در مدینةالنبی (ص) به ترویج سیره و اخلاق پیامبر اسلام (ص) توجه ویژهای داشته باشند؛ چراکه ممکن است شنیدن یک آیه و تدبر در آن، زندگی یک انسان را متحول کند.
سرپرست حجاج ایرانی همچنین در توصیه دیگری به قاریان، از آنان خواست که در مکه مکرمه به سیره و منش حضرت ابراهیم (ع) بهعنوان بنیانگذار کعبه نیز بهطور جد بپردازند.
انتهای پیام/ 118