کمیته تدوین، نشر و تالیف کنگره ملی شهدای گلستان

نخستین جلسه کمیته تدوین، نشر و تالیف دومین کنگره ملی شهدای استان گلستان به میزبانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان برگزار شد.
کد خبر: ۷۴۷۹۵۱
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۵ - 20May 2025
به گزارش دفاع‌پرس از گلستان، صبح شنبه نخستین جلسه کمیته تدوین، نشر و تالیف دومین کنگره ملی شهدای استان گلستان به میزبانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان با حضور جمعی از مدیران و نماینده‌های دستگاه‌ها و نهاد و سازمان‌ها برگزار شد.
 
کمیته تدوین، نشر و تالیف کنگره ملی شهدای گلستان
 
در این جلسه ضمن یادآوری برخی از دستاورد‌های کنگره نخست، بر ضرورت اطلاع رسانی جامع خروجی‌ها و اثرات و اقدامات صورت گرفته در کنگره نخست خصوصا در حوزه چاپ و نشر تاکید شد.
 
تشکیل کمیته کارشناسی بررسی کمی و کیفی آثار، فراخوان نویسندگان و شناسایی ظرفیت ها، توجه به کیفیت طراحی جلد و صفحه آرایی و ویراست داری، تدوین شرح وظابف کمیته‌ها و توجه به کودکان و نوجوانان و تولید محتوای مناسب برای آن‌ها و بهره مندی از ظرفیت قلمی این نسل از جمله مواردمطرح شده در این جلسه بود.
 
همچنین بررسی اولویت‌ها و نحوه انتخاب ۸۰ عنوان کتاب پیش بینی شده برای کنگره دوم، بررسی امکان تجدید چاپ کتب کنگره اول، تجمیع اطلاعات در دبیرخانه، راه اندازی سامانه ارائه ویژه محصولات مکتوب و مجازی نیز از دیگر عناوینی بود که حاضران در خصوص آن مباحثی را مطرح کردند.
 
کمیته تدوین، نشر و تالیف کنگره ملی شهدای گلستان
انتهای پیام /
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار