امام‌جمعه استان کرمان:

دفاع مقدس انسان‌ها را در اوج جوانی شجاع تربیت می‌کرد

حجت‌الاسلام «علیدادی سلیمانی» گفت: دفاع مقدس دانشگاه انسان‌سازی بود و دفاع مقدس انسان‌ها را در اوج جوانی شجاع و سالک تربیت می‌کرد.
کد خبر: ۷۴۸۰۶۱
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۵ - 20May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین «حسن علیدادی سلیمانی» امام‌جمعه استان کرمان در یادواره شهدای دانشجو و خدمت شهرستان بافت اظهار داشت: دفاع مقدس دانشگاه انسان‌سازی بود و دفاع مقدس انسان‌ها را در اوج جوانی شجاع و سالک تربیت می‌کرد.

دفاع مقدس انسان‌ها را در اوج جوانی شجاع تربیت می‌کرد

وی با بیان اینکه شخصیت‌هایی در دفاع مقدس پرورش پیدا کردند که دنیا را مبهوت کردند، عنوان کرد: انسانیت شهدا آنچنان رشد کرده بود که باید نسل جوان به آنها اقتدا کند و شهدا را الگوی خود قرار دهند.

امام‌جمعه کرمان عنوان کرد: دفاع مقدس دوران انسان‌سازی بود و به این دلیل از شهدا تجلیل می‌شود.

وی گفت: شهید رئیسی در حرف زدن رعایت رضایت خدا را می‌کرد و در اظهارنظر سیاسی جوری حرف می‌زد که قیامت پاسخ دهد و در عمل خدمت به مردم در دستور کارش بود.

حجت‌الاسلام علیدادی سلیمانی عنوان کرد: سرانجام این مکتب و نگاه شهادت است و مکتب شهادت و ایثار باید تجلیل شود.

وی خاطرنشان کرد: راویان روحیات و روش شهدا را برای جوانان تبلیغ کنند و شهید ماموریتش این است که جامعه را پاک و طاهر کند.

وصیت شهدا تبعیت از ولی فقیه بود

«علیرضا منظری توکلی» رئیس دانشگاه آزاد استان کرمان نیز در این مراسم اظهار داشت: در وصیت‌نامه شهدا پرتکرارترین مطلب تبعیت از ولی‌فقیه است و یک مورد دیگر وصیت‌نامه شهدا که در رفتار سلوک شهدا دیده می‌شد احترام به پدر و مادر بوده است که عامل پایداری جامعه و خانواده است.

وی با بیان اینکه همچون شهدا حرمت پدر، مادر و بزرگان را داشته باشیم، گفت: ضامن پایداری خانواده پدر و مادر هستند. امروز مهم‌ترین هدف دشمن در رسانه‌های مجازی سست کردن بنیان خانواده است تا بتوانند بنیاد جامعه را سست کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار