سردار حسینی: اصلاحات آیین‌نامه‌ رانندگی مبنی بر هوشمندسازی است

رئیس پلیس راهور فراجا درباره آخرین تحولات در آیین نامه راهنمایی و رانندگی تشریح کرد.
کد خبر: ۷۴۸۴۰۴
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۶ - 21May 2025

به گزارش خبرنگار جامعه دفاع‌پرس، سردار «سید تیمور حسینی» رئیس پلیس راهور فراجا در حاشیه صدمین سالگرد آیین‌نامه رانندگی در ایران در جمع خبرنگاران در پاسخ به آخرین به خبرنگار دفاع‌پرس مبنی بر آخرین تحولات اصلاحیه آیین نامه راهنمایی و رانندگی اظهار داشت: مهم‌ترین ویژگی این آیین نامه حضور حقوقدانان و کارشناسان حقوقی و انتظامی و همچنین مطالعه تطبیقی بسیار دقیق از همه قوانین پیشرفته حوزه حمل و نقل است. 

آخرین تحولات در آیین نامه راهنمایی و رانندگی

سردار حسینی ادامه داد: موضوع بعدی کاملاً این اصلاحیه معطوف و متمرکز بر مباحث هوشمندسازی و هوش مصنوعی است؛ مباحثی که با استاندارد‌های و تحولات ایران و دنیا همراه است که همان استفاده از بروزترین دستاورد شتاب دهنده‌ها یا استارتاپ‌ها می‌باشد.

رئیس پلیس راهور فراجا افزود: به هر حال در بازنگری و اصلاحیه آیین نامه که امیدواریم هرچه سریعتر مراحل و تشریفات تصویب آن انجام شود، توجه به دستاورد‌های علمی است. 

وی تاکید کرد: امیدواریم در کمترین زمان این اصلاحیه به مراجع ذی صلاح هم ارائه و در وزارت کشور و در وزارت راه شهرسازی و همچنین در هیئت دولت مطرح شود. 

رئیس پلیس راهور فراجا درباره ارتقای اقتدار پلیس نیز گفت: در واقع این ارتقا ایجاد نمی‌شود و ما به آن نمی‌رسیم مگر اینکه پلیسی باشیم هوشمند، دانش بنیان و پلیسی مجهز به آخرین تکنولوژی و فناوری روز باشیم. 

سردار حسینی ادامه داد: در واقع مسلح به آخرین دستاورد‌های علمی دنیا در حوزه حمل و نقل ترافیک بشویم و تمام اینها در یک برنامه‌ریزی کاملاً جامع و مدون دیده شده است. 

وی افزود: همین الان هم در برخی از موضوعات پلیس می‌تواند ادعا کند که در لبه تکنولوژی قرار دارد. مثلاً در بحث پهپاد‌ها ما از امکاناتی برخورداریم که بسیاری از کشور‌های دنیا از آن بی بهره هستند.

رئیس پلیس راهور فراجا در پاسخ به رابطه با مجامع علمی اظهار داشت: سال‌هاست ما تلاشمون بر این است که با مجامع علمی، مجامع دانشگاهی با محیط‌های آکادمیک با پژوهشکده‌ها با شرکت‌های دانش بنیان ارتباط داشته باشیم.

انتهای پیام/241

نظر شما
پربیننده ها