مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه نینوا:
خلوص شهید رئیسی در خدمت به مردم، او را در دلها جاودانه کرد
به گزارش دفاعپرس از گلستان،حجتالاسلام والمسلمین «عبدالعلی ایمانی»مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه نینوا،در مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت آیتالله سید ابراهیم رئیسی و همراهانش که در محل یادمان شهدای گمنام شهرستان آققلا برگزار شد، با تأکید بر جایگاه والای اخلاص و خدمت صادقانه به مردم، اظهار داشت: آنچه شهید رئیسی را ماندگار کرد، خلوص در نیت و خدمت بیمنت به مردم بود؛ خدمتی که ریشه در ایمان قلبی و عمل صالح داشت.

وی با اشاره به اهمیت ایمان حقیقی در مسیر تعالی انسان افزود: ایمان باید در سه سطح زبان، قلب و عمل تجلی یابد تا مسیر رشد معنوی و رضایت الهی هموار شود. شهید رئیسی با باور راسخ و عمل صادقانه در همین مسیر گام برداشت و امروز نام او در دل مردم جا دارد.
حجت الاسلام ایمانی با بیان اینکه خدمت به خلق خدا از برترین عبادات است، اظهار داشت: در روایات اسلامی، خدمت به مردم حتی از طواف خانه خدا نیز پاداش بیشتری دارد. امام صادق علیهالسلام میفرماید: «برآوردن حاجت مؤمن، ثوابش از دههزار طواف برتر است». شهید رئیسی نمونه عینی این روایت بود که بیوقفه و خالصانه برای مردم تلاش کرد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه نینوا در پایان سخنان خود، با تجلیل از مقام شهیدان و تأکید بر ادامه راه آنان، خاطرنشان کرد: امروز وظیفه همه ما، بهویژه مسئولان، تلاش صادقانه در مسیر رضایت خداوند و خدمت خالصانه به مردم است تا شرمنده خون شهدا و امام راحل نباشیم.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما
