تجلیل از تلاش‌های دست‌اندرکاران دومین کنگره ملی شهدای مازندران

فرمانده سپاه کربلا از تلاش‌های بسیجیان، پاسداران، مدیران اجرایی، فعالان فرهنگی، رسانه‌ای و همه دست‌اندرکاران دومین کنگره عظیم ملی ۱۴ هزار و ۵۰۰ شهید مازندران تجلیل به عمل آورد.
کد خبر: ۷۴۸۵۵۷
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۶ - 22May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، سردار «سیاوش مسلمی» فرمانده سپاه کربلا امروز (پنجشنبه) در آئین تقدیر از خادمان و طلایه‌داران دومین کنگره ملی شهدای مازندران که با حضور وزیر کشور، استاندار مازندران، خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران، سرداران دفاع مقدس؛ نمایندگان مجلس، مدیران دستگاه‌های اجرایی و فرماندهان نواحی در سالن غدیر سپاه کربلا برگزار شد، سالروز شهدای خدمت به ویژه آیت الله شهید رئیسی را گرامی داشت.

تجلیل از تلاش‌های دست‌اندرکاران دومین کنگره ملی شهدای مازندران

سردار مسلمی اظهار داشت: ستاد اجرایی دومین کنگره ملی ۱۴ هزار و ۵۰۰ شهید استان مازندران از فروردین‌ ۱۴۰۲ با هدف سازماندهی دقیق و محتوایی برنامه‌ها تشکیل شد.

وی ادامه داد: ۲۱ کمیته تخصصی و ۲۵۰ برنامه در ۹ محور اصلی برای این کنگره طراحی شده است.

فرمانده سپاه کربلا مازندران تدوین و چاپ بیش از ۴۰۰ عنوان کتاب را از جمله اقدامات بیان کرد و گفت: برگزاری اجلاس ملی شهید «محمد حسن طوسی» نابغه فاو و برگزاری همایش در شهرستان آمل با حضور مجاهدان یمنی از دیگر تلاش‌ها بوده است.

سردار مسلمی بیان کرد: برگزاری برنامه ازدواج آسان، نمایشگاه هوافضا، ۸۵۰۰ یادواره آبروی محله و یادواره‌های شهرستانی از دیگر اقدامات بوده است.

فرمانده سپاه کربلا مازندران جمع آوری بیش از ۵۰ هزار عکس و قصه و ثبت پنج هزار و ۶۰۰ اثر، ۴۵ مسابقه کشتی و نامگذاری ۴۴ خانه کشتی به نام شهدای استان را از دیگر اقدامات بیان کرد.

وی آبرسانی به ۱۲۷ روستای محروم، ساخت خانه‌های محروم را از دیگر تلاش‌ها ذکر کرد.

فرمانده سپاه کربلا با تجلیل از تلاش‌های بسیجیان، پاسداران، مدیران اجرایی، فعالان فرهنگی، رسانه‌ای و همه دست‌اندرکاران این کنگره عظیم ملی، عنوان کرد: بی‌شک برگزاری باشکوه این کنگره، مرهون تلاش شبانه‌روزی نیرو‌های مؤمن، دغدغه‌مند و انقلابی استان مازندران است.

سردار مسلمی گفت: این حرکت بزرگ، ذخیره‌ای ارزشمند برای آینده انقلاب خواهد بود و ما موظفیم با تأسی به فرهنگ شهدا در مسیر خدمت بی‌وقفه به مردم گام برداریم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها