لزوم هم‌افزایی نهادهای شهری، نظامی و فرهنگی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

در دیدار معاون امور مناطق موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با شهردار منطقه ۲ تهران ؛ ظرفیت‌های مشترک فرهنگی و برنامه‌ریزی برای ارتقاء فعالیت‌های یادمانی در سطح منطقه بررسی و بر لزوم هم‌افزایی نهادهای شهری، نظامی و فرهنگی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تأکید شد.
کد خبر: ۷۴۸۶۹۳
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۵ - 23May 2025

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، در راستای توسعه تعاملات فرهنگی و پاسداشت یاد و خاطره شهدای گمنام، اصحاب کریمی، معاون امور مناطق و شهرستان‌های موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با مهدی صالحی، شهردار منطقه ۲ تهران دیدار و گفت‌وگو کرد.

دیدار معاون امور مناطق موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با شهردار منطقه ۲ تهران و بازدید از یادمان‌های شهدای گمنام

در این نشست که با حضور سرهنگ حسین کریمی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج منطقه ۲ تهران و مصطفی ابراهیمی، مسئول دفتر بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس منطقه برگزار شد، ظرفیت‌های مشترک فرهنگی و برنامه‌ریزی برای ارتقاء فعالیت‌های یادمانی در سطح منطقه بررسی گردید و بر لزوم هم‌افزایی نهادهای شهری، نظامی و فرهنگی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تأکید شد.

اصحاب کریمی در این دیدار با اشاره به اهمیت صیانت از فضاهای یادمانی گفت: یادمان‌های شهدای گمنام، سرمایه‌های فرهنگی و هویتی این سرزمین هستند که باید با برنامه‌ریزی دقیق و مشارکت نهادهای محلی، به مکان‌هایی پویا در ترویج ارزش‌های دفاع مقدس تبدیل شوند.
وی همچنین افزود: موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس آمادگی دارد با همکاری شهرداری، بنیاد حفظ آثار و ناحیه مقاومت، ظرفیت‌های علمی، فرهنگی و رسانه‌ای خود را برای ارتقاء کیفی این یادمان‌ها به کار گیرد.

پس از این نشست، اصحاب کریمی به همراه مصطفی ابراهیمی، مسئول دفتر بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس منطقه ۲ تهران، از یادمان‌های شهدای گمنام این منطقه بازدید کرد.

در جریان این بازدید، وضعیت موجود یادمان‌ها مورد بررسی قرار گرفت و بر ضرورت حفظ، مرمت و به‌روزرسانی این فضاهای معنوی به عنوان نمادهایی از فرهنگ مقاومت و ایثار تأکید شد.

انتهای پیام/ 161

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار