نماینده ولی فقیه در چهارمحال‌وبختیاری: کنگره بزرگداشت شهدای روحانی برگزار خواهد شد

حجت‌الاسلام سیدابوالحسن فاطمی گفت: روحانیون در طول ۱۰۰ سال اخیر یعنی از انقلاب مشروطیت تا کنون بیشترین شهید را تقدیم اسلام کرده‌اند.
کد خبر: ۷۴۸۷۸۵
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۲ - 23May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از شهرکرد، حجت‌الاسلام سیدابوالحسن فاطمی در خطبه‌های نماز جمعه شهرکرد اظهار داشت: امروزه با رسانه‌های گروهی و انواع کانال‌های خبررسانی مواجه هستیم که بسیاری از افراد در حال حاضر زندگی خود را در فضای مجازی خلاصه می‌کنند و اطلاعات را از همین فضا‌ها به‌دست می‌آورند.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال‌وبختیاری:  کنگره بزرگداشت شهدای روحانی برگزار خواهد شد

وی با اشاره به سالگرد ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) افزود: مجالس عقد و ازدواج باید با رنگ خدایی و ایمانی برگزار شوند و از ورود گناهان و آلودگی‌ها به این فضا‌ها باید جلوگیری کرد، در این مجالس باید به احکام الهی توجه کرد.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه در هفته اول خرداد یک کنگره برای بزرگداشت شهدای روحانی برگزار خواهد شد گفت: روحانیون در طول ۱۰۰ سال اخیر یعنی از انقلاب مشروطیت تا کنون بیشترین شهید را تقدیم اسلام کرده‌اند.

حجت‌الاسلام فاطمی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب ادامه داد: باطل رفتنی است، اما به شرط مبارزه، بر ما واجب است که در برابر این رژیم‌های باطل ایستادگی و در مسیر حق حرکت کنیم.

وی با اشاره به سفر اخیر دونالد ترامپ به کشور‌های خلیج فارس، تصریح کرد: این سفر نشان‌دهنده تلاش‌های آمریکا برای تقویت روابط اقتصادی و نظامی با کشور‌های عربی است و به دلیل نگرانی‌های آمریکا از تحولات منطقه‌ای انجام شده است، آمریکا نگران است که روزی عِرق دینی مسلمانان به حرکت درآید و کشور‌های عربی دعوت به وحدت را بپذیرند.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال‌وبختیاری بیان کرد: بنا به گفته رهبر انقلاب ما باید خودمان مشکلات‌مان را حل کنیم و نیازی به دیگران نداریم؛ این جمله نشان‌دهنده استقلال و خودکفایی است که برخی کشور‌های عربی هنوز به آن توجه ندارند.

حجت‌الاسلام فاطمی عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب بار‌ها بر اهمیت استقلال اقتصادی ایران تأکید کرده‌اند و خواستار سرمایه‌گذاری داخلی به جای وابستگی به نیرو‌های خارجی شده‌اند، این رویکرد می‌تواند راه‌حلی برای مشکلات اقتصادی کشور باشد، سرمایه‌گذاری داخلی و حمایت از تولید ملی می‌تواند به کاهش بیکاری و ایجاد اشتغال کمک کند. برای این منظور، نیاز است که قوانین دست و پاگیر کمتر شود.

وی تاکید کرد: باید از صنایع ارزشمند استان حمایت شود تا شاهد رشد اقتصادی قابل توجهی باشیم، در شهرکرد، صنایع زیادی وجود دارد که نه تنها ظرفیت‌های بالایی دارند بلکه می‌توانند در خاورمیانه نیز مطرح شوند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار