امیر فولادی: «ارتش» نمایشگاهی از تمدن ایرانی اسلامی است

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آجا با تاکید براینکه ارتشیان ما ارتش را از چنگ آمریکایی‌ها نجات دادند، گفت: مستشاران آمریکایی به سادگی از ارتش و کشورمان بیرون نرفتند بلکه ارتش آن‌ها را بیرون کرد لذا ارتش خودش در درون براساس سه پایه‌ی استقلال، دین و اخلاق خودش را ساخت.
کد خبر: ۷۴۹۰۹۹
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۸ - 24May 2025

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، امیر سرتیپ دوم «محمدرضا فولادی» رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران در نشست علمی «ظرفیت تمدنی دفاع مقدس و مواجهه آن با نظام سلطه» که صبح امروز (شنبه) در موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: تجهیز، سازماندهی، آموزش و برنامه‌ریزی ارتش قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در کشورمان توسط غربی‌ها با این امید که بتوانند آثار خودشان را در فرهنگ ارتش ما جاسازی کنند، صورت می‌گرفت. 

امیر فولادی: «ارتش» نمایشگاهی از تمدن است

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آجا مقاومت ارتش ایران در جریان جنگ جهانی را برحسب ایمان و باور کارکنان آن دانست و گفت: برادران بایندر علی‌رغم اینکه به آن‌ها دستور داده شده بود که در مقابل دشمن ایستادگی نداشته باشید بلکه تسلیم شوید، در برابر هجوم انگلیسی‌ها ایستادند و علیرغم اینکه همگی به شهادت رسیدند، اجازه پیش‌روی به دشمن ندادند. همین ارتش با مواجهه با امام خمینی (ره) و شنیدن نصحبت‌های امام متوجه نورانیت و حقانیت انقلاب شد لذا ارتش جذب انقلاب اسلامی شد و به آن روی آورد و پس از بیت با امام (ره) تاکنون براین بیعت ایستاده است.

وی با تاکید براینکه حضرت امام خمینی (ره) فرهنگ جهادی و دفاعی را بر جنگ قرار داده‌اند، عنوان کرد: امروز ارتش جمهوری اسلامی یک نمایشگاه از تمدن است و این ارتش بود که مستشاران آمریکایی را از کشور بیرون راند و خودشان با ایستادگی توان رزمی و دفاعی کشور را ساختند.

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش اظهار کرد: در زمان جنگ، نگهداری از اسرای عراقی بر عهده ارتش بود و با تاکید امام خمینی (ره) ما با اسرا همچون مهمان برخورد می‎کردیم لذا در آن زمان با اسرا بهترین رفتار می‌شد، از سوادآموزی تا حفظ قرآن و رسیدگی های بهداشتی و خدماتی.

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آجا با اشاره به اینکه ارتش توانسته با خودکفایی تمام تجهیزات خود را به روز کند، اظهار کرد: نیروهای مسلح ما امروز تمامی نیازمندی‌های خود را در داخل برطرف کرده و لذا این تمدن بزرگ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است که توانسته چنین شکوفایی را رقم بزند.

امیر فولادی با تاکید براینکه ارتشیان ما ارتش را از چنگ آمریکایی‌ها نجات دادند، گفت: مستشاران آمریکایی به سادگی از ارتش و کشورمان بیرون نرفتند بلکه ارتش آنها را بیرون کرد لذا ارتش خودش در درون براساس سه پایه‌ی استقلال، دین و اخلاق خودش را ساخت. بهترین داور و قاضی درباره ارتش، پیام حضرت امام خمینی (ره) در ۲۸ فروردین‌ماه ۱۳۶۸ است که به مناسبت روز ارتش تمام نیرو‌های ارتش را ستودند و نقش آنها در انقلاب و دفاع مقدس را مورد اشاره و تمجید قرار دادند.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار