به گزارش
دفاعپرس از گلستان، سردار «علی ملک شاهکوهی» فرمانده سپاه نینوا گلستان، بر آمادگی کامل نیروهای مسلح برای مقابله با هرگونه تهدید احتمالی تاکید کرد و با اشاره به تحولات منطقهای، اظهار داشت: سپاه نینوا بهعنوان یک بازوی قدرتمند دفاعی، آماده است تا با تمام توان از تمامیت ارضی کشور دفاع کند.
فرمانده سپاه نینوا، ضمن تجلیل از نقش رزمندگان در دفاع مقدس و عملیاتهای مختلف، خاطرنشان کرد: ما آمادگی کامل خود را برای مقابله با هرگونه تهدید، چه در داخل کشور و چه در مرزها، حفظ کردهایم.
ملکشاهکوهی بیان کرد: آموزشها و تمرینهای مداوم، رزمندگان ما را برای هرگونه سناریوی احتمالی آماده ساخته است.
ملکشاهکوهی با تاکید بر اهمیت آمادگی رزمی و دفاعی، به نقش آموزشهای تئوری و عملی در ارتقاء سطح توانمندیهای رزمندگان اشاره کرد. وی افزود: در کنار آمادگی رزمی، ما به اهمیت آموزشهای تئوری و ارتقاء دانش نظامی نیز آگاهیم. همواره بر آموزشهای تخصصی و بهروزرسانی دانش نظامی رزمندگان تمرکز داریم.
فرمانده سپاه نینوا استان گلستان گفت: در شرایط کنونی، که منطقه شاهد تحولات مختلفی است، آمادگی و هوشیاری بسیار مهم است، ما با تمام توان، آمادهایم تا در برابر هرگونه تهدید، با اقتدار عمل کنیم.
وی در پایان سخنانش به نقش مردم در حفظ امنیت اشاره کرد و گفت: همکاری و همراهی مردم با نیروهای مسلح، ضامن امنیت و آرامش هر جامعهای است، ما از تمام مردم استان گلستان میخواهیم که در حفظ امنیت و آرامش شهرها و روستاها، ما را یاری کنند.
انتهای پیام /