نخستین اجلاسیه «ایمان و امید امام خمینی در اندیشه امام خامنه‌ای» برگزار می‌شود

رئیس نخستین اجلاسیه «ایمان و امید امام خمینی(ره) در اندیشه امام خامنه‌ای» از برگزاری این اجلاسیه، روز شنبه دهم خرداد ۱۴۰۴ در مدرسه علمیه فیضیه قم خبر داد.
کد خبر: ۷۴۹۲۴۵
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۶ - 25May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از قم، حجت‌الاسلام «حمید ملکی» قائم مقام مدیر حوزه علمیه قم و رئیس نخستین اجلاسیه «ایمان و امید امام خمینی (ره) در اندیشه امام خامنه‌ای» در نشست خبری در مرکز بسیج اساتید و نخبگان حوزه‌های علمیه در قم، اظهار داشت: رمز پیروزی امام خمینی (ره)، انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی به دو عنصر ایمان و امید بازمی‌گردد.

وی با اشاره به پیشینه شکل‌گیری بحث ایمان و امید در حوزه، گفت: بحث پرداختن به مسئله ایمان و امید از سال‌ها قبل در حوزه علمیه شکل گرفته و امروز به اجلاسیه تبدیل شده و دارای دبیرخانه فعال است.

قائم مقام مدیر حوزه علمیه قم افزود: امام خمینی (ره) وقتی قیام کرد، نشانه‌ای از پیروزی نبود و مردم در زندان‌ها و تنگنا‌ها بودند. در چنین شرایطی شهید مطهری پس از بازگشت از سفر فرانسه و دیدار با امام (ره) فرمود این انقلاب حتماً پیروز می‌شود، چون سکاندار این انقلاب از ایمان به رب، هدف، صراط و قول برخوردار است.

حجت‌الاسلام ملکی با تاکید بر اینکه ایمان به مردم سرمایه اصلی انقلاب است، گفت: شهید مطهری ژرف‌نگر بود و وقتی اشخاص را می‌دید، تجزیه و تحلیل می‌کرد؛ لذا وقتی این مطلب را فرمود، چند ماه بعد پیروزی انقلاب تحقق پیدا کرد.

قائم مقام مدیر حوزه علمیه قم تصریح کرد: همچنان جمهوری اسلامی با وجود این چهار عنصر مقتدرتر از قبل مسیر را ادامه می‌دهد تا به هدف والای خود برسد.

حجت‌الاسلام ملکی با اشاره به تأکیدات رهبر انقلاب اسلامی در اهمیت عنصر ایمان و امید، بیان داشت: رهبر انقلاب اسلامی عنصر ایمان و امید را پررنگ کرده و جامعه اسلامی، فرهیختگان و حوزه را موظف کرده که این دو عنصر نجات‌بخش را ترویج کنند. یعنی دو عنصر ایمان و امید. نباید این دو عنصر کمرنگ شود.

قائم مقام مدیر حوزه علمیه قم افزود: روح جمهوری اسلامی، تفکر امام است و تا این تفکر باقی است، جمهوری اسلامی محتوا، حرکت، رشد و تعالی خواهد داشت.

حجت‌الاسلام ملکی همچنین خاطرنشان کرد: امروز مستکبران در برابر جمهوری اسلامی ایران خشوع می‌کنند، در حالی که سرمایه‌های حکام عرب را می‌ربایند و آنان را گاو شیرده می‌نامند. یکی از افتخارات جمهوری اسلامی این است که کسی جرات نمی‌کند به این نظام تحکم و زورگویی کند.

قائم مقام مدیر حوزه علمیه قم بیان داشت: بنای حوزه علمیه بر این است که ترویج و تبیین ایمان و امید در طول هفته‌ها و ماه‌ها و روز‌ها ادامه یابد و منحصر به اجلاسیه‌ها و همایش‌ها نباشد.

وی افزود: مؤسساتی وجود دارند که کار اصلی‌شان شناخت امام و ترویج افکار امام است. در قم بیش از ۳۰ تا ۴۰ مرکز و تشکل در حال ترویج اندیشه‌های امام هستند. طلاب دوره می‌بینند و خودشان تبدیل به مربی می‌شوند.

حجت‌الاسلام ملکی با اشاره به نقش حوزه علمیه در ترویج تفکر امام خمینی (ره) اظهار داشت: امام (ره) فرزند حوزه است و طبیعتاً اولین قشری که باید در ترویج تفکر ایشان پای کار باشد، قشر حوزوی است و البته دانشجویان و سایر اقشار جامعه.

وی بیان کرد: امسال با حداقل‌ها شروع کردیم و هدف اصلی ما این بود که کلام رهبر انقلاب اسلامی زمین نماند که به دلسوزان گفته بود اگر ایران را دوست دارید دو عنصر ایمان و امید را ترویج کنید. قطعا این فرایند هر روز گستردگی بسیار بیشتری پیدا خواهد کرد.

حجت‌الاسلام ملکی تاکید کرد: کسی که مثل امام خمینی (ره) ایمان دارد، همیشه خلاق و تهاجمی است و برخی طلاب در خصوص افکار و اندیشه‌های امام خمینی (ره) دارای تخصص هستند.

لازم به ذکر است: نخستین اجلاسیه «ایمان و امید امام خمینی (ره) در اندیشه امام خامنه‌ای» روز شنبه دهم خرداد ۱۴۰۴در ۶ محور جایگاه ایمان در اندیشه امامین انقلاب، ایمان به رب در اندیشه امامین انقلاب، ایمان به هدف در اندیشه امامین انقلاب، ایمان به راه در اندیشه امامین انقلاب، ایمان به مردم در اندیشه انقلاب اسلامی و روش‌ها و قالب‌های ترویج ایمان امام خمینی در تمامی ابعاد جامعه در مدرسه علمیه فیضیه قم برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار