دو عنصر «ایمان و امید» امامین انقلاب اسلامی را در دنیا معرفی کرد

رئیس مرکز بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه قم گفت: ایمان و امید دو عنصری بود که توانست امام خمینی (ره) و رهبر انقلاب اسلامی را در دنیا معرفی کند.
کد خبر: ۷۴۹۲۶۸
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۶ - 25May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از قم، حجت الاسلام والمسلمین «سیدحسن اکبری» رئیس مرکز بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه قم در نشست خبری تشریح برنامه‌های نخستین اجلاسیه «ایمان و امید امام خمینی در اندیشه امام خامنه‌ای» اظهار داشت: باید جوانان، نوجوانان و نسل جدید را با تفکر و اندیشه‌های امام راحل آشنا کرد چرا که امام سکاندار این حرکت بود.

دو عنصر «ایمان و امید» امامین انقلاب اسلامی را به دنیا معرفی کرد

رئیس مرکز بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه قم با تأکید بر نقش حوزه‌های علمیه گفت: امام (ره) طلایه‌دار این حرکت بود، اما کسی که باید این حرکت را پرورش بدهد، حوزه‌های علمیه است. حوزه از همان ابتدا با امام بود، با امام ماند و با بیان و پیام امام همراه و همدل خواهد بود و در عرصه‌های مختلف آن را نشر خواهد داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین اکبری به پیوند ناگسستنی امام و امت اشاره کرد و گفت: امام و امت با هم پیوند خورده‌اند، این پیوند فطری است. تمام دنیا تلاش کرد امام و مردم را جدا کند ولی نتوانستند، چون عنصری به نام باورمندی در وجود امام بود.

وی با بیان خاطره‌ای از سخنان امام خمینی (ره) در پاسخ به سوالی درباره سازوکار صدور انقلاب اسلامی افزود: امام (ره) فرمود انقلاب صادر می‌شود تا جایی که فتح‌الفتوح کند، اما نگرانی من این است که آیا آن خدایی که این همه اختیار به من داد، من می‌توانم در اختیار او باشم؟ این اوج ایمان و باورمندی امام را نشان می‌دهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین اکبری ویژگی دیگر امام (ره) را «از جنس مردم بودن» دانست و گفت: وقتی ایشان از تبعید بازگشت، گفتند مرا به حلبی‌آباد تهران ببرید و وقتی آنجا را دید، بسیار متاثر شد. امام (ره) از جنس مردم و در بین مردم بود. وقتی دشمنان کشور را تحریم کردند، امام هم مثل مردم در مضیقه زندگی می‌کرد.

وی ادامه داد: امام خمینی (ره) امام للناس بود و قیامش نشأت گرفته از ایمان و امید بود. لحظه‌ای در ایمان و باور خود تردید نکرد و مصداق آیه «الَّذِینَ آمَنُوا وَهَاجَرُوا وَجَاهَدُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ أَعْظَمُ دَرَجَةً عِنْدَ اللَّهِ ۚ وَأُولَٰئِکَ هُمُ الْفَائِزُونَ» بود. حتی کمترین تردیدی نشان نداد. امام (ره) تکلیف‌مدار و قانون‌مدار بود.

رئیس مرکز بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه قم گفت: چیزی که توانست امام خمینی (ره) را در دنیا معرفی کند و رهبر انقلاب اسلامی را در دنیا معرفی کند، ایمان و امید امامین انقلاب اسلامی بوده و هست.

وی ادامه داد: اولین اجلاسیه سراسری «ایمان و امید امام خمینی (ره) در اندیشه امام خامنه‌ای» دهم خرداد در مدرسه علمیه فیضیه قم برگزار می‌شود، اما این حرکت منحصر به این زمان کوتاه نیست و ابعاد مختلف شخصیتی امام مورد مطالعه قرار می‌گیرد و در معرض همگان قرار خواهد گرفت و دبیرخانه این اجلاسیه نیز تشکیل شد تا امام راحل را آن‌چنان که هست معرفی کنیم.

دبیر اجلاسیه خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از ۳۰ مقاله به دبیرخانه ارسال شده است. ما گام اول را با حداقل شروع می‌کنیم و پنجم خرداد آخرین مهلت ارسال آثار است. نیازی نیست مقالات اولین بار نوشته شده باشد و دانشجویان نیز می‌توانند مقاله ارائه دهند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها