حفاظت از میراث فرهنگی، خط مقدم دفاع از فرهنگ‌ ملی است

فرمانده انتظامی استان گلستان گفت: حفاظت از میراث‌فرهنگی ایستادگی در برابر فراموشی هویت، تاریخ و غرور ملی ماست و این کار، خط مقدم دفاع از فرهنگ و امنیت ملی است.
کد خبر: ۷۴۹۲۹۴
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۲ - 25May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از گلستان، سردار «محمد فاضل دادگر» فرمانده انتظامی استان گلستان، در نشست هم‌اندیشی حافظان میراث‌ فرهنگی گلستان با حضور فرمانده یگان حفاظت وزارت میراث‌ فرهنگی در گرگان ضمن تبریک سالروز آزادسازی خرمشهر، این مناسبت را نماد استقامت ملت ایران دانست.

حفاظت از میراث فرهنگی، خط مقدم دفاع از فرهنگ‌ ملی است

وی با اشاره به تلاش‌های دشمنان در تضعیف هویت فرهنگی کشور اظهار داشت: امروز دشمنان ما با پروژه‌های سنگین، به‌دنبال تاراج میراث‌فرهنگی و هویت‌زدایی از داشته‌های ملی ما هستند و این مسئله نسل جدید را هدف قرار داده و ما باید در برابر آن ایستادگی کنیم.

فرمانده انتظامی گلستان با تأکید بر اهمیت استان گلستان در حوزه میراث‌فرهنگی گفت: گلستان، سرزمین تمدن‌های کهن است؛ آثار تاریخی در این استان به‌قدری وسیع و پراکنده‌اند که نیازمند تمرکز بیشتر و تقویت یگان حفاظت هستند و خوشبختانه یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان با تلاش شبانه‌روزی در کنار دیگر نیرو‌های انتظامی، اقدامات مؤثری در برخورد با متخلفان داشته است، اما باید این هماهنگی‌ها تقویت شود.

فرمانده انتظامی گلستان با تأکید بر دو حوزه کلیدی حفاظت از آثار تاریخی و تأمین امنیت گردشگران ابراز کرد: نیروی انتظامی با همکاری نزدیک با یگان حفاظت، هم در برخورد با حفاران غیرمجاز و قاچاقچیان میراث‌فرهنگی و هم در ایجاد بستر‌های امن برای گردشگران نقش مؤثری ایفا می‌کند و این دو جبهه مکمل یکدیگرند و ما با تمام توان از آنها پشتیبانی می‌کنیم.

وی با اشاره به ظرفیت بالای گردشگری در کشور افزود: نیروی انتظامی آمادگی دارد با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، دوره‌های آموزشی برای فعالان حوزه گردشگری برگزار کند تا این تعامل به بهبود امنیت گردشگران داخلی و خارجی بینجامد.

سردار فاضل‌دادگر یادآور شد: همکاری با یگان حفاظت میراث‌فرهنگی همچون گذشته ادامه خواهد داشت و تفاهم‌نامه امروز هم در همین مسیر است تا جلوی حفاری‌های غیرمجاز و قاچاق آثار تاریخی را بگیریم.

وی تأکید کرد: حفاظت از میراث‌فرهنگی ایستادگی در برابر فراموشی هویت، تاریخ و غرور ملی ماست. این کار، خط مقدم دفاع از فرهنگ و امنیت ملی است.
حفاظت از میراث فرهنگی، پاسداری از هویت ما است

حفاظت از میراث فرهنگی، خط مقدم دفاع از فرهنگ‌ ملی است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان، در این نشست گفت: استان گلستان خوشبختانه از امنیت پایداری برخوردار است که حاصل تلاش شبانه‌روزی نیرو‌های نظامی و انتظامی است و این جای تقدیر دارد.

محمد حمیدی، با اشاره به اهمیت آثار تاریخی استان اظهار کرد: گلستان به دلیل گستردگی آثار و قدمت تاریخی موقعیتی خاص دارد و این مسئله وظیفه یگان حفاظت را دوچندان کرده است. خوشبختانه تلاش‌های این عزیزان باعث شده تا جلوی بسیاری از متخلفان گرفته شود.

وی تصریح کرد: حفاظت از میراث‌فرهنگی همانند مبارزه با قاچاق مواد مخدر یا مقابله با تروریسم، در زمره وظایف مهم ملی قرار دارد، چراکه از هویت و تمدن ما پاسداری می‌کند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها