تأکید بر اعزام سالانه طلاب به مناطق عملیاتی در جلسه شورای هماهنگی روحانیت دفاع مقدس البرز

جلسه شورای هماهنگی حضور روحانیت در دفاع مقدس استان البرز با حضور مدیران حوزه علمیه و مسئولان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت این استان برگزار شد و حاضران بر ضرورت استمرار اعزام طلاب به مناطق عملیاتی، معرفی شهدای روحانی به نسل جوان و حمایت از فعالیت‌های علمی و فرهنگی در حوزه جهاد و مقاومت تأکید کردند.
کد خبر: ۷۴۹۳۷۲
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۱ - 25May 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از البرز، جلسه شورای هماهنگی حضور روحانیت در دفاع مقدس استان البرز، اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با حضور سردار «ادیبی» مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان البرز و حجت‌الاسلام والمسلمین «خوئینی» مدیر مرکز مدیریت حوزه علمیه برادران استان، در محل اداره‌کل برگزار شد.

تأکید بر اعزام سالانه طلاب به مناطق عملیاتی در جلسه شورای هماهنگی روحانیت دفاع مقدس البرز

در ابتدای این نشست، سردار ادیبی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه «حوزه علمیه باید انقلابی بماند»، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین راه‌های تحقق این مطالبه، تقویت روحیه جهادی و انقلابی طلاب از طریق حضور در مناطق عملیاتی دفاع مقدس است. بر همین اساس، پیشنهاد می‌شود طلاب حوزه‌های علمیه، حداقل سالی یک‌بار به مناطق عملیاتی اعزام شوند.

وی با تأکید بر نقش روحانیت در دوران دفاع مقدس، بیان داشت: حوزه‌های علمیه از ارکان اصلی حضور معنوی و معرفتی در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل بودند و امروز نیز باید نقش حوزه‌های علمیه در دوران دفاع مقدس به‌صورت علمی و مستند تدوین و در قالب کتاب و اثر پژوهشی منتشر شود.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان البرز در ادامه از حمایت این بنیاد از پژوهش‌های علمی، مقالات و پایان‌نامه‌هایی با محوریت دفاع مقدس، جهاد و مقاومت خبر داد و افزود: ارتباط طلاب جوان با پیشکسوتان روحانی دوران دفاع مقدس یکی دیگر از ضرورت‌های امروز حوزه علمیه است که باید در قالب نشست‌های چهره‌به‌چهره، همایش‌ها و برنامه‌های فرهنگی دنبال شود.

وی همچنین بر معرفی شهدای روحانی به طلاب و علمای جوان حوزه‌های علمیه تأکید کرد و گفت: امروز نسل جدید نیاز دارد با سیره و سبک زندگی شهدای روحانی آشنا شود و در این مسیر، از ظرفیت رسانه‌ها، هنر و آثار مکتوب باید بهره گرفت.

از دیگر موارد مورد بحث در این نشست می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • حمایت از تولید برنامه‌های رسانه‌ای در حوزه علمیه با موضوع دفاع مقدس و مقاومت

  • سرکشی مستمر از خانواده معظم شهدای روحانی و پیشکسوتان دفاع مقدس

  • جمع‌آوری فهرست نویسندگان و شاعران طلبه و معرفی آن‌ها به بنیاد حفظ آثار استان برای بهره‌گیری در تدوین کتب و تولید محتوای فرهنگی

  • برگزاری منظم جلسات شورای هماهنگی حضور روحانیت در دفاع مقدس به‌صورت فصلی

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار