همه نیروهای مسلح برای حفظ امنیت و آرمان‌های انقلاب تلاش می‌کنند

فرمانده تیپ ۱۱۶ مکانیزه هجومی شهید صفوی قزوین با تأکید بر لزوم انسجام و اتحاد بین نیروهای مسلح گفت: تفاوت نیروهای نظامی تنها در رنگ لباس آن‌هاست و همه برای حفظ امنیت، استقلال و آرمان‌های انقلاب تلاش می‌کنند.
کد خبر: ۷۴۹۶۵۴
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۷ - 26May 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قزوین، سرهنگ «جلال بهاری‌فر» فرمانده تیپ ۱۱۶ مکانیزه هجومی شهید صفوی قزوین در دیدار مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین، با اشاره به نقش وحدت در پیشبرد اهداف دفاعی کشور اظهار داشت: پیروزی در وحدت است و هر جا که همدلی و انسجام داشتیم، به موفقیت و سربلندی رسیدیم.

پیروزی در وحدت است / همه نیروهای مسلح یک هدف دارند

وی با بیان اینکه تفاوت میان نیروهای مسلح فقط در رنگ لباس آن‌هاست، تصریح کرد: همه ما یک هدف مشترک داریم و آن، پاسداری از استقلال کشور و صیانت از آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

سرهنگ بهاری‌فر اضافه کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند تقویت وحدت، تعامل و همکاری بین مجموعه‌های نظامی و انقلابی هستیم تا بتوانیم در برابر تهدیدات دشمنان با اقتدار بایستیم.

پیروزی در وحدت است / همه نیروهای مسلح یک هدف دارند

در این دیدار، سرهنگ پاسدار «علی کردی» جانشین اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین، سرهنگ «یوسف یعقوبی» مسئول امور پیشکسوتان و «کامبیز مهاجر» معاون فناوری و اطلاعات این اداره‌کل نیز حضور داشتند و بر لزوم همکاری‌های فرهنگی و تبیین دستاوردهای دفاع مقدس تأکید کردند.

انتهای پیام/

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار