جمشیدی: خام‌فروشی، چالش اصلی کشاورزی و دامپروری شهرستان تایباد است

فرماندار شهرستان تایباد گفت: خام‌فروشی محصولات کشاورزی و دامی یکی از مهم‌ترین مشکلات این شهرستان مرزی است و جلوگیری از آن می‌تواند به توسعه و رونق بازار این حوزه کمک شایانی کند.
کد خبر: ۷۴۹۶۶۳
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۳ - 26May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «حسین جمشیدی» فرماندار شهرستان تایباد در حاشیه بازدید از شرکت کشاورزی «مدبر کشت توس تایباد» اظهار داشت: ایجاد فرصت‌های لازم برای توسعه زنجیره صنایع تبدیلی کشاورزی و دامپروری در کنار یکدیگر در این شهرستان، ضرورتی اساسی است و نقش مهمی در رونق اقتصاد خانواده‌ها ایفا می‌کند.

جمشیدی: خام‌فروشی، چالش اصلی کشاورزی و دامپروری شهرستان تایباد است

وی با اشاره به ظرفیت بالای شهرستان در حوزه دام‌پروری افزود: تایباد با دارا بودن بیش از ۲۲۰ هزار رأس دام سبک و پنج هزار رأس دام سنگین، یکی از قطب‌های دام‌پروری استان به شمار می‌رود.

فرماندار شهرستان تایباد تصریح کرد: سالانه بیش از دو هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز، شش هزار تن گوشت سفید و ۲۱ هزار و ۹۰۰ تن شیر در واحد‌های صنعتی دام و طیور تایباد تولید و به بازار‌های مصرف سراسر استان عرضه می‌شود.

جمشیدی ادامه داد: با توجه به ظرفیت‌های قابل توجه در بخش کشاورزی و دامداری، تقویت و توسعه زنجیره‌های تولید می‌تواند در رونق بخش مهمی از اقتصاد خانوار‌های این خطه مؤثر باشد.

وی با اشاره به میزان اشتغال در این منطقه عنوان داشت: ۸۵ درصد اشتغال شهرستان تایباد به بخش کشاورزی و دامپروری وابسته است و باید با برنامه‌ریزی دقیق و حمایت مؤثر، از ظرفیت موجود به‌درستی بهره‌برداری شود.

فرماندار تایباد خاطرنشان کرد: تایباد با بیش از ۴۰۰ حلقه چاه کشاورزی، یکی از قطب‌های تولید محصولات زراعی و باغی استان محسوب می‌شود. توسعه رقابت در بخش کشاورزی و دامپروری، مستلزم حمایت جدی دستگاه‌های مسئول از فعالان این حوزه است.

این مقام مسئول بیان داشت: بازار افغانستان یک فرصت طلایی برای صادرات محصولات زراعی، باغی و دامی تایباد بشمار می‌رود که باید در چارچوب قوانین، مسیر صادرات به این کشور تسهیل و روان‌سازی شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار