سرهنگ رشیدی: باید از تحریف دفاع مقدس جلوگیری کنیم

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت لرستان گفت: یادواره شهدای حاج عمران و شهید بروجردی باید ادامه پیدا کند تا غیرت شهیدانی که در دفاع مقدس و عملیات حاج عمران حضور داشتند به نسل جدید منتقل شود و در عین حال از تحریف جلوگیری کنیم.
کد خبر: ۷۴۹۷۷۱
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۸ - 26May 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از لرستان، سرهنگ پاسدار «محسن رشیدی»، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت لرستان، در مراسم گرامیداشت سالروز عملیات بیت‌المقدس آزادسازی خرمشهر و عملیات حاج عمران و افتتاح یادمان شهدای حاج‌عمران که در قدمگاه شهدای پادگان امام حسین (ع) برگزار شد، با اشاره به این جمله از مقام معظم رهبری که فرمودند: «خرمشهر‌ها در پیش داریم»، اظهار داشت: باید بدانیم در خرمشهر چه اتفاقی افتاد که نسخه دیروز، امروز و فردای ماست.

سرهنگ رشیدی: غیرت شهیدان که در دفاع مقدس و عملیات حاج عمران داشتند به نسل جدید منتقل شود

وی با بیان اینکه در خرمشهر اتحاد و مقاومت، وحدت و همدلی بین نیرو‌های مسلح بود، به فرمان امام خمینی (ره) که فرمودند: «خرمشهر باید آزاد شود» اشاره کرد و گفت: همه فرماندهان در یک اتاق گرد هم آمده و عملیات بیت‌المقدس را طراحی کردند.
رشیدی افزود: درس‌های زیادی در خرمشهر است که باید یاد بگیریم، به‌عنوان نمونه ارتش عراق اعلام کرده بود که آمدیم بمانیم، اما بعد از شکست گفتند که ما به غیرت ایرانیان خرمشهر را باختیم.

وی با اشاره به اینکه میانگین سنی در فرماندهان دوران دفاع مقدس ۲۲ تا ۳۲ سال بود و اینچنین پیروزی‌هایی برای اسلام و انقلاب پدید آوردند، گفت: اگر در حال حاضر نیز به جوانان اعتماد کنیم در خرمشهر‌هایی که در پیش داریم موفق خواهیم شد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان با اشاره به اینکه عملیات حاج عمران ناگفته‌های زیادی دارد، تصریح کرد: یکی اینکه ما هفت دو برادری در حاج‌عمران داشتیم که برادرانشان را در این منطقه و عملیات جا گذاشتند که سوژه‌ای بهتر از این برای ساخت فیلم و مستند وجود ندارد. غیرتی که شهدای لرستان نشان دادند زبانزد است و از روزی که عملیات آغاز شد روزانه حداقل ۸۰ شهید داشتیم تا یکم خردادماه که عملیات با موفقیت تمام شد.

وی خاطر نشان کرد: تیپ ۵۷ ابوالفضل (ع) لرستان ۹۲۵ مجروح و ۳۶۵ شهید در این عملیات داشت و عملاً منهدم شد، اما کمتر از ۹ ماه به لشکر تبدیل شد و در اولین عملیات خود یعنی کربلای ۴ موفق عمل کرد و کلید موفقیت عملیات کربلای ۵ بود.

رشیدی با اشاره به تحویل مکان پادگان امام حسین (ع) به میراث فرهنگی در آینده نزدیک، گفت: میراث فرهنگی آیین‌نامه و بخشنامه برای ایجاد گالری‌های بسیاری دارد که یکی از آنها گالری شهدا و دفاع مقدس است که انتظار می‌رود المان کاروان اعزام، بدرقه رزمندگان، محل غسل دادن شهدای حاج عمران و المان بمباران در این مکان از سوی این اداره ایجاد شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان ادامه داد: یادواره شهدای حاج عمران و شهید بروجردی باید ادامه پیدا کند تا غیرت شهیدان که در دفاع مقدس و عملیات حاج عمران داشتند به نسل جدید منتقل شود و در عین حال از تحریف جلوگیری کنیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار