حماسه سوم خرداد از بزرگ‌ترین افتخارات دوران دفاع مقدس است

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان شمالی گفت: حماسه سوم خرداد از بزرگ‌ترین افتخارات و نقطه عطفی در دوران دفاع مقدس است و امروز نیز می‌تواند الهام بخش ملت ایران برای ایستادگی در برابر جنگ ترکیبی استکبار علیه نظام اسلامی باشد.  
کد خبر: ۷۴۹۸۳۹
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۷ - 27May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان‌ شمالی، سرهنگ پاسدار «مهدی الهی راد» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان شمالی در نشست تبیینی با دانشجویان دانشگاه ملی مهارت شهرستان بجنورد بمناسبت گرامیداشت چهل و سومین سالروز آزادسازی خرمشهر ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اظهار داشت: حماسه سوم خرداد از بزرگ‌ترین افتخارات و نقطه عطفی در دوران دفاع مقدس است و امروز نیز می‌تواند الهام بخش ملت ایران برای ایستادگی در برابر جنگ ترکیبی استکبار علیه نظام اسلامی باشد.

سرهنگ الهی راد: حماسه سوم خرداد از بزرگ‌ترین افتخارات و نقطه عطفی در دوران دفاع مقدس استوی در ادامه با بیان اینکه عملیات بیت‌المقدس مهم‌ترین عملیات دفاع مقدس بود که باعث شد ضربه اساسی بر پیکر دشمن وارد شود و با تغییر معادلات دشمن، توانست باور‌ها را در مورد توانایی‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران تغییر دهد، افزود: فتح خرمشهر توسط رزمندگان و ملت غیور ایران بزرگترین عملیات دفاع مقدس بود که دشمن تصور نمی‌کرد جوانان ما چنین در مقابل تجاوزات آنها ایستادگی کنند و دشمنی که تا بن دندان تجهیز شده بود را شکست دهند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان شمالی تصریح کرد: وقتی صدام به کشور حمله می‌کند شعار می‌دهد که سه روزه خوزستان را خواهد گرفت و هفت روزه نیز تهران خواهد گرفت، اما با یاری خداوند و با درایت و جانفشانی رزمندگان با شکست سختی روبه رو شد.

سرهنگ الهی راد با بیان اینکه امنیت و اقتدار امروز کشور، نتیجه جان‌فشانی و رشادت‌های شهداست، افزود: دشمن با شعار «آمده‌ایم که بمانیم» خرمشهر را اشغال کرده بود و صدام وعده داده بود اگر ایران این شهر را پس بگیرد، کلید بصره را تقدیم خواهد کرد، اما پس از پیروزی رزمندگان اسلام و بازپس‌گیری خرمشهر، نه‌تنها به این وعده عمل نکرد، بلکه شکست سختی را نیز پذیرفت.

وی با بیان اینکه امروز دشمنان نظام جمهوری اسلامی برآنند تا دانشجویان و جوانان ایران را بی هویت و با شیوه‌های گوناگون، نگاه ارزش مدارانه‌ی آنها را نسبت به جهاد و شهادت کم رنگ نمایند، افزود: جوانان سرمایه‌های ارزشمند نظام اسلامی هستند و تلاش ما حفظ و ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت به نسل آینده و آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با ارزش‌های دفاع مقدس است.

وی در پایان ضمن تأکید بر تسریع در تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت استان به عنوان یکی از بزرگترین و تاثیرگذارترین مجموعه‌های فرهنگی دفاع مقدس، گفت: برنامه‌هایی درصدد است تا مفاهیم عمیق دفاع مقدس و مقاومت را به نسل جوان منتقل کند و روحیه جهادی و انقلابی را در میان جوانان و دانشجویان تقویت نماید.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار