سردار ریحانی: شهدا، مجاهدان فی‌سبیل‌الله بودند

فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه گفت: شهدا مجاهدان فی‌سبیل‌الله بودند که با نفس قدسی خود به روح بلند و درخت تناور نظام اسلامی و انقلاب دمیدند تا این مرز و بوم برای همیشه پایگاه و خواستگاه اسلام ناب محمدی و مدافع مظلومان عالم قرار بگیرد.
کد خبر: ۷۴۹۸۹۳
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۰ - 27May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر عملیات غرورآفرین بیت‌المقدس سردار «بهمن ریحانی» فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان به همراه «خسرو شهیدی» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه، با خانواده شهیدان گرانقدر «سیروس تیموری نیا» و «مومن علی چغامیرزایی» دیدار کردند.

سردار ریحانی: شهدا، مجاهدان فی‌سبیل‌الله بودند

فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان هدف از تکریم و دیدار با خانواده‌های شهدا و ایثارگران را تجلیل از مقام والای این عزیزان و قدردانی از فداکاری و صبر و استقامت خانواده‌های آنها دانست.

وی ضمن تأکید بر اهمیت این دیدارها، خانواده‌های شهدا و ایثارگران را به‌عنوان مایه افتخار و سرمشق برای نسل جوان معرفی کرد. همچنین با بیان اهمیت حفظ دستاورد‌های والای انقلاب اسلامی، از تلاش‌های خانواده‌های شهدا و ایثارگران تقدیر کردند.

سردار ریحانی با اشاره به این مطلب که شهدا مجاهدان فی‌سبیل‌الله بودند اظهار داشت: شهدا با نفس قدسی خود به روح بلند و درخت تناور نظام اسلامی و انقلاب، دمیدند تا این مرزوبوم برای همیشه پایگاه و خواستگاه اسلام ناب محمدی و مدافع مظلومان عالم قرار بگیرد.

 در پایان این دیدار‌ها از خانواده شهیدان والامقام «سیروس تیموری نیا» و «مومن علی چغامیرزایی» تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار