سردار یوسفعلی‌زاده: راه انتخابی مردم رهروی راه شیهدان است

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی گفت: راهبرد اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی در تقابل با نظام سلطه، مقاومت است؛ برای تحقق این مهم باید راه و رسم و همچنین سلوک شهدای والامقام از جمله شهیدان سلیمانی، رئیسی، شوشتری، برونسی، بابانظر، رفیعی و علیمردانی را دنبال کرد.
کد خبر: ۷۴۹۹۰۴
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۸ - 27May 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خراسان رضوی، سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسینعلی یوسفعلی‌زاده» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی در مراسم گرامیداشت فتح خرمشهر که شب گذشته با حضور قشر‌های مختلف مردم در مسجد امام جعفر صادق علیه‌السلام محله طلاب مشهد برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت حضرت جوادالائمه علیه‌السلام، اظهار داشت: در شب شهادت آن حضرت، امام رئوف را به حضرت جواد علیه‌السلام قسم بدهیم که در این آستان ملک پاسبان ما را در کنف حمایت خود قرار داده و حافظ و نگهبان نظام مقدس جمهوری اسلامی و آرمان‌هان آن باشند.

سردار یوسفعلی‌زاده: راه انتخابی مردم رهروی راه شیهدان است

وی در ادامه با اشاره به حماسه سوم خرداد، افزود: با فتح خرمشهر یک روز خدایی در تاریخ انقلاب اسلامی خلق شد، یعنی دست قدرت خدا از آستین رزمندگان بیرون آمد و سربازان امام راحل طی ۲۳ روز عملیات الی بیت‌المقدس که از دهم اردیبهشت آغاز و تا سوم خرداد ادامه داشت با ایثار و جانفشانی فتح خرمشهر را رقم زدند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی ادامه داد: آزادسازی خرمشهر این پیام را به‌همراه داشت اگه می‌خواهیم موفق و پیروز باشیم باید با توکل به خدا و توسل به اولیا دین بایستیم و صبر داشته باشیم. باید سختی‌ها را تحمل و در شرایط سخت زندگی از میان مشکلات عبور کنیم با این منطق که این ما نیستیم که فتح می‌کنیم این خداوند است که فتح را به ما هدیه می‌دهد.

این مقام مسئول یادآور شد: فتح خرمشهر رقم خورد و این روز تاریخی سند باج ندادن، کوتاه نیامدن، ایستادگی در برابر ظلم و ظالم، بازپس‌گیری وجب‌به‌وجب خاکمان، دفاع از ناموس، آزادگی و حریت، استقلال‌طلبی و مرعوب نشدن از دشمن و در برابر دشمن شد.

سردار یوسفعلی‌زاده تاکید کرد: باید به منطق گرامیداشت مناسبت‌های ملی دفاع مقدس و مقاومت توجه شود. نظر مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی این است که این مناسبت‌ها گرامی داشته شود. در این راستا حماسه‌سازانی که این مناسبت‌ها را آفریدند تکریم شوند و از آنها به نیکی یاد شود چراکه به گردن ما حق بزرگی دارند که قادر به ادای آن نیستیم، اما حداقل باید مراقبت داشته باشیم که پا بر روی حق آنها نگذاریم و بر خلاف دینی که از آنها بر گردن ما هست حرکت نکنیم و آرمان‌های شهدا، ایثارگران و پیشکسوتان سال‌های عزت و شرف را در وجود خود حفظ کنیم.

وی بیان داشت: دشمنان امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی مثل دشمنان دیروز قدار، جنایتکار، شقی، ظالم و ستمگر هستند ملت ما هم باید همانند گذشته محکم و استوار نسبت به آرمان‌های انقلاب اسلامی وفادار و ثابت قدم بمانند و در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نکنند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی تصریح کرد: سال‌های دفاع مقدس سال‌های برادری، تلاش، جهاد مومنانه، صبر و استقامت در برابر کمبود‌ها و سختی‌ها، اطاعت از ولایت و تحمل سختی‌ها با تمام وجود بود. 

این مقام مسئول افزود: ملت ایران اسلامی در آن سال‌ها تمرین کرد که روی پای خود بایستد و با دست خالی در برابر دنیای کفر ایستادگی کند. از دشمن نباید ترسید و با توکل به خدا و توسل به اولیا دین پای آرمان‌ها ماند. در دوران دفاع مقدس ملت ایران اسلامی هرچه داشت در طبق اخلاص گذاشت و به میدان آورد. درد مشترک مردم در آن مقطع، درد دین و غم مشترک آنها آوارگی مردم عزیزمان از مناطق غرب و جنوب بود.

سردار یوسفعلی‌زاده با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس شعار هیئات من الذله شعار جاری و همیشگی مردم کشورمان بود، ابراز داشت: شرایط کنونی نظام مقدس جمهوری اسلامی از لحاظ حرکت مومنانه انقلابی امت و دشمنی‌های نظام سلطه نسبت به گذشته هیچ تغییری نکرده است. دشمن پیچیده‌تر، زخمی‌تر و عصبی‌تر شده است چراکه ملت ایران را ساده می‌انگاشت، اما در دفاع مقدس به این حقیقت پی برد که آنها به سادگی از پا در نمی‌آیند.

وی با تاکید بر اینکه در دوران دفاع مقدس صددرصد جامعه با اهداف انقلاب اسلامی همراه نبود، بیان داشت: در آن مقطع بعضی‌ها در اوج جنگ و گرفتاری‌ها با دشمن همنوایی می‌کردند و برخی هم از ایران مهاجرت کردند. امروز هم جریانات و گروه‌هایی هستند که موافق مقاومت امت حزب‌الله نیستند و اصل دفاع و ایستادگی در برابر ظالم را قبول ندارند و نسخه سازش ارائه می‌کنند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی گفت: در تقابل با نظام سلطه یا باید باج داد و یا باید روی پای خود بایستیم که راهبرد اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی، مقاومت است؛ برای تحقق این مهم باید راه و رسم و همچنین سلوک شهدای والامقام از جمله شهیدان سلیمانی، رئیسی، شوشتری، برونسی، بابانظر، رفیعی و علیمردانی را دنبال کنیم.

این مقام مسئول تاکید کرد: قطعا راه انتخابی امت حزب‌الله رهروی راه شهیدان و کوتاه نیامدن در برابر دشمنان است. ان‌شاءالله در این مسیر پربهجتی که اولیا، صلحا و شهدا پیش روی ما قرار دادند ثابت قدم بمانیم.

در پایان این مراسم نمازگزاران سوال‌های خود را مطرح کردند و سردار یوسفعلی‌زاده به آنها پاسخ داد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار