معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد؛

کمک نخبگان اندیشه‌ورز بسیج به دولت برای حل مسائل کشور

سردار «معروفی» گفت: مجامع بسیج کشور که متشکل از نخبگان است، کارشان اندیشه‌ورزی در هفت کارگروه برای کمک به کشور و حل مشکلات مردم است.
کد خبر: ۷۵۰۴۵۲
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۱ - 29May 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس بوشهر، سردار سرتیپ پاسدار«حسین معروفی» معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین صبح امروز در دهمین اجلاسیه مجمع بسیجیان در سپاه امام صادق (ع)استان بوشهر اظهار داشت: مجامع بسیج استان‌ها در ۳۲ سپاه استان در ۳۱ استان فعال هستند و کارشان اندیشه‌ورزی نخبگان در هفت کارگروه برای حل مشکلات مردم و برطرف کردن موانع است.

لزوم کمک نخبگان اندیشه‌ورز بسیج به دولت برای حل مسائل کشور

معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین افزود: مجامع بسیج که متشکل از نخبگان مردم است برای کمک به دولت و مدیران ارشد استان برای حل مسائل با نگاه کارشناسی و شناسایی خواسته‌ها و مشکلات مردم در حوزه اندیشه‌ورزی و نه‌مشورت، و ارائه راهکار دقیق برای برون رفت از مشکلات است.

او اضافه کرد: امروز همه استان‌ها این موضوع را دنبال می‌کنند و هر سال این جلسات برای پیشرفت استان و کشور تشکیل می‌شود. آن‌چه نیازمند توجه بیشتر است این است که در بخش حل مشکلات و برطرف کردن موانع باید موارد ملی را مدنظر قرار دهیم که بحران و کلان مسائل چیست و برای حل آن و رسیدن به نتیجه، آن را دنبال کنیم.

سردار معروفی بیان کرد: درخواست جدی داریم که مسئول مجمع بسیجیان استان عضو شورای اداری استان و عضو کارگروه برنامه‌ریزی استان باشد و استاندار و مسئولان استانی از این توان نخبگی مردمی بهره ببرند تا بتوانند مشکلات را برطرف کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار