توسعه خدمات تصویربرداری پزشکی در هرمزگان با راه‌اندازی سه دستگاه انژکتور سی‌تی‌اسکن

با دستور رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و پیگیری معاونت درمان و در راستای ارتقای خدمات تشخیصی و کاهش نیاز به اعزام بیماران به مراکز درمانی مرکز استان، سه دستگاه انژکتور سی‌تی‌اسکن در بیمارستان‌های جاسک، حاجی‌آباد و رودان نصب و راه‌اندازی شد.
کد خبر: ۷۵۰۴۶۴
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰ - 29May 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بندرعباس، با هدف ارتقای خدمات تشخیصی و درمانی، سه دستگاه انژکتور سی‌تی‌اسکن در بیمارستان‌های شهرستان‌های جاسک، حاجی‌آباد و رودان نصب و راه‌اندازی شد. این اقدام با دستور رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و پیگیری‌های معاونت درمان، به‌منظور کاهش اعزام بیماران به مراکز درمانی مرکز استان صورت گرفت.

توسعه خدمات تصویربرداری پزشکی در هرمزگان با راه‌اندازی سه دستگاه انژکتور سی‌تی‌اسکن

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اهمیت این تجهیزات در بهبود کیفیت خدمات درمانی، اعلام کرد که این دستگاه‌ها با همکاری مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه و با صرف اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد ریال تأمین شده‌اند. هدف از این اقدام، افزایش دقت در تصویربرداری پزشکی و تسریع فرآیند تشخیص بیماری‌هاست.

وی افزود: انژکتورهای سی‌تی‌اسکن امکان دریافت تصاویر با وضوح بالا از بافت‌ها و اندام‌های داخلی بدن را فراهم می‌کنند و موجب بهبود فرآیند تشخیص توسط پزشکان می‌شوند. این تجهیزات هم‌اکنون در تمامی بیمارستان‌های استان به‌جز قشم و بندرخمیر نصب شده و برنامه‌ریزی برای تجهیز این دو مرکز نیز در حال انجام است.

بهره‌برداری از این دستگاه‌ها در مناطق کمتر برخوردار، گامی مؤثر در راستای تحقق عدالت در سلامت، توسعه زیرساخت‌های درمانی و افزایش رضایتمندی بیماران استان هرمزگان به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار