برگزاری آئین تکریم و تجلیل از فرماندهان یگان‌های مختلف ارتش در جنوب غرب

مراسم معارف جنگ سپهبد شهید «علی صیاد شیرازی» و آئین تکریم و تجلیل از فرماندهان یگان‌های مختلف ارتش در جنوب غرب با حضور فرمانده قرارگاه منطقه‌ای و ارشد نظامی نزاجا در جنوب غرب کشور در سالن اجتماعات این قرارگاه برگزار شد.
کد خبر: ۷۵۰۵۲۱
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۹ - 29May 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از استان خوزستان، مراسم معارف جنگ سپهبد شهید «علی صیاد شیرازی» و آئین تکریم و تجلیل از فرماندهان یگان‌های مختلف ارتش در جنوب غرب امروز با حضور امیر سرتیپ دوم ستاد «حسین محمدشفیعی»، فرمانده قرارگاه منطقه‌ای و ارشد نظامی نزاجا در جنوب غرب کشور در سالن اجتماعات این قرارگاه برگزار شد.

برگزاری آئین تکریم و تجلیل از فرماندهان یگان‌های مختلف ارتش در جنوب غرب

امیر محمدشفیعی در این مراسم، قدردانی از زحمات فرماندهان و نیرو‌های تلاشگر را یک رویکرد اخلاقی در ساختار ارتش دانست و اظهار داشت: هر جا کار نیک و شایسته‌ای انجام شود نیاز است که مراتب قدردانی از عزیزان شکل بگیرد.

وی افزود: شهید صیاد شیرازی، خود نمونه شاخص و بارزی از یک فرمانده مقتدر، جهادی، ولایت مدار، مخلص و مردم دار بود و همه ما باید این خصلت‌های نیک را در همه امورات مان به کار ببندیم تا شاخص‌های یک فرمانده موفق را به جا آورده باشیم.

در پایان این مراسم با اهدا لوح سپاس و هدایایی از فرماندهان یگان‌های مختلف ارتش در منطقه جنوب غرب کشور تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها