نمایشگاه عکس و کتاب سالگرد ارتحال امام در گناوه برپا شد

رئیس ستاد نماز جمعه گناوه گفت: نمایشگاه عکس و کتاب به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در مصلی جمعه گناوه برپا شد.
کد خبر: ۷۵۱۰۰۱
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۳ - 31May 2025

به گزارش دفاع‌پرس بوشهر، «عبدالحمید شیخی» رئیس ستاد نماز جمعه گناوه ظهر امروز در گفت وگو با رسانه ها  اظهار داشت: در آستانه سی و ششمین سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره)، نمایشگاه ویژه‌ای از تصاویر تاریخی و کتاب‌های مرتبط با اندیشه‌های ایشان، در مصلی جمعه گناوه برپا شد.

نمایشگاه عکس و کتاب سالگرد ارتحال امام در گناوه برپا شد

رئیس ستاد نماز جمعه گناوه گفت: در این نمایشگاه مروری بر خاطرات و اندیشه‌های امام خمینی (ره) در قاب تصویر و کتاب در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفت.

وی گفت: این نمایشگاه با هدف گرامیداشت یاد و خاطره رهبر کبیر انقلاب اسلامی و آشنایی هرچه بیشتر نمازگزاران با دیدگاه‌ها و سیره‌ی ایشان برپا شد و مورد استقبال قرار گرفت.

رئیس ستاد نماز جمعه گناوه با اشاره به ویژگی‌های نمایشگاه بیان کرد: ارائه تصاویر ماندگار از دوران مبارزات و فعالیت‌های امام خمینی (ره)، معرفی کتاب‌هایی ارزشمند پیرامون اندیشه‌های سیاسی، عرفانی و اجتماعی ایشان، فضای معنوی و فرهنگی همراه با توضیحات روشنگرانه پیرامون آثار به نمایش درآمده، استقبال گرم نمازگزاران و بررسی تأثیرات عمیق اندیشه‌های امام (ره) بر جامعه اسلامی از ویژگی‌ها این نمایشگاه بود.

انهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار