حجت الاسلام مجیدی؛

امام راحل، احرار عالم را برای ایستادن پای کلمه حق گرد هم آورد

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین عنوان کرد: امام عظیم الشان، شاگرد مکتب امام باقر و امام صادق علیهم‌السلام، زداینده غبار از معارف اسلامی، انقلاب اسلامی اثرگذار را در دنیا تشکیل داد و احرار عالم را برای ایستادن پای کلمه حق گرد هم جمع کرد.
کد خبر: ۷۵۲۲۳۳
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۱ - 05June 2025

 به گزارش دفاع پرس از قزوین، حجت الاسلام مجیدی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین، شب شهادت امام باقر علیه السلام و سالروز ارتحال امام خمینی (ره) در آستان مقدس امامزاده اسماعیل علیه السلام ضمن تسلیت شهادت امام باقر علیه السلام و رحلت امام خمینی (ره) گفت: آنچه در مکتب اسلام هدف گذاری شده و غایت خلق مخلوقی به نام انسان است، رسیدن به مقام و جایگاه والای انسانیت می باشد.

امام راحل، احرار عالم را برای ایستادن پای کلمه حق گرد هم آورد


 وی افزود: برای رسیدن به جایگاه انسانیت باید در مسیر بندگی حق قدم برداریم؛ راه رسیدن به مقام انسانیت، بندگی است و بین مقام بندگی، عبودیت و عبادت تفاوت وجود دارد؛ مقام عبادت انجام فرایض الهی مانند نماز، روزه و غیره است؛ مقام عبودیت انسان در همه حالات برگرفته از مقام حضرت حق است کسی که همه حالات زندگی اش خداست، او می‌تواند ادعا کند خالص برای خدا نفس کشیده و زندگی کرده و در مقام بندگی و عبودیت حق است.

حجت الاسلام مجیدی عنوان کرد: انسانی به مقام عبودیت و انسانیت می‌رسد که بندگی را به طور کامل به جا بیاورد تا مصداق فرمایش حضرت حق خلیفه الله روی زمین باشد؛ زیرا خداوند متعال انسان را خلق کرد که خلیفة الله روی زمین باشد و انسان از مسیر بندگی به بالاترین رتبه انسانیت می‌رسد.

وی بیان کرد: رسیدن به مقام انسانیت با عمل صالح و ایمان قلبی شکل می‌گیرد؛ انسان آفریده نشده که چند صباحی خوش بگذراند بلکه خلق شده تا از مسیر ایمان به مقام بندگی برسد؛ کسی می‌تواند خلیفه خدا روی زمین باشد که مصداق روایت امام باقر علیه السلام باشد که فرمودند:" مومن از کوه هم سخت‌تر و استوارتر است." از کوه کم می‌شود ولی از ایمان مومن ذره‌ای کم نمی‌شود.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین ادامه داد: امامین جامعه جزو انسان‌های کامل و خلیفه الله روی زمین هستند؛ امام راحل تا نزدیکی مرزهای عصمت اسلامی پیش رفت.

وی تاکید کرد: انقلاب اسلامی ثابت کرد یک ابرمرد تاریخ می‌تواند با دست‌های خالی و با قلبی مطمئن و اراده‌ای قوی جامعه را در مسیر ولایت و معارف دین قرار دهد، امام راحل هنرش این بود به نام شاگرد امام صادق علیه السلام از غباری که به نام معارف دین در تاریخ نشسته بود و مردم از معارف الهی فاصله گرفته بودند با مقام بندگی و عمل صالح آنها را در مسیر دین قرار داد و غبار غلیظ غربت را از معارف دین زدود.

وی ادامه داد: امامی که در اوج عظمت و اقتدار استکبار به ما آموخت که آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند تربیت یافته

 مکتب ولی خداست و امامی که در وصیتنامه‌اش می‌گوید که با قلبی آرام و ضمیری مطمئن از میان شما می‌روم یعنی اینکه ما پیروان مکتب مبین اسلامی هستیم که برای ما انسانیت و مقام آدمی را هدف گذاری کرده است نه مقام حیوانی.

 حجت الاسلام مجیدی افزود: اگر ما در ایستادن در پای کلمه حق، ولایت و معارف اسلامی کوتاهی کنیم به خودمان لطمه زده‌ایم؛ مسیر روشن است که همان مسیر بندگی حق ست و امروز باید برای رسیدن به هدف نهایی با همه سختی‌ها و مشکلات بایستیم و در مسیر معارف دین و احقاق حقوق الهی قدم برداریم.

وی در پایان ابراز کرد: امام عظیم الشان اسلام شاگرد مکتب امام جعفر صادق و امام باقر علیهم السلام، زداینده غبار از معارف اسلامی، انقلاب اسلامی اثرگذار را در دنیا شکل داد و احرار عالم را برای ایستادن پای کلمه حق گرد هم آورد، ما نیز باید در میدان عمل برای معارف اسلامی حاضر باشیم و عمرمان را در مسیر خدمت به اسلام صرف کنیم.

 
انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار