ولایت فقیه و صنعت هسته‌ای؛ دو سنگ‌بنای استقلال ملی از نگاه امام‌جمعه پارسیان

امام‌جمعه پارسیان، بر ضرورت حفظ و توسعه صنعت هسته‌ای کشور تأکید کرد و ولایت فقیه را به‌عنوان تضمین‌کننده استقلال ملی و تصمیم‌گیری مستقل ملت ایران معرفی نمود.
کد خبر: ۷۵۲۳۲۱
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۵ - 06June 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بندرعباس، حجت‌الاسلام والمسلمین جواد اسماعیل‌نیا، امام‌جمعه شهرستان پارسیان، در خطبه‌های نماز عید قربان ضمن تبریک این عید بزرگ به همه مؤمنان، مردم را به رعایت حدود الهی و اولویت دادن رضایت خداوند بر رضایت نفس و شیطان فراخواند.

وی عید قربان را روزی والا و مقدس توصیف کرد و افزود: این عید باید با یاد خدا، توبه و استغفار گرامی داشته شود، داستان حضرت ابراهیم و حضرت اسماعیل (ع) در آیه ۱۰۲ سوره صافات، تسلیم و صبر آنان، الگویی برجسته برای مؤمنان، به‌ویژه جوانان و خانواده‌ها است.

امام‌جمعه پارسیان تأکید کرد: این عید فرصتی است برای قطع تعلقات دنیوی مانند مال، مقام و حتی خانواده و تمرین گذشتن از هوای نفس، چرا که رضایت خداوند باید بر همه چیز مقدم باشد.

حجت‌الاسلام اسماعیل‌نیا با اشاره به اهمیت این مفهوم، مردم را به انجام مراسم قربانی حتی با وجود هزینه‌های امروز تشویق کرد و هشدار داد که بدون این تمرین معنوی، ایمان انسان کامل نخواهد بود.

وی در ادامه، از حضور گسترده مردم شهرستان پارسیان در مراسم‌های مذهبی، به‌ویژه سالگرد قیام ۱۵ خرداد و دعای عرفه قدردانی کرد و مسئولان و مردم را به بزرگداشت دهه امامت و ولایت و عید غدیر، بزرگ‌ترین عید جهان اسلام، دعوت نمود.

 امام جمعه پارسیان خواستار برنامه‌ریزی منسجم و مشارکت مردمی در برگزاری جشن‌ها، تزئین اماکن عمومی، اطعام نیازمندان و ترویج فرهنگ غدیر شد و از تلاش‌های بنیاد غدیر شهرستان در این زمینه قدردانی کرد.

حجت‌الاسلام اسماعیل‌نیا با یادآوری سخنان رهبر معظم انقلاب در سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، دو رکن عقلانیت ایشان را ولایت فقیه و استقلال ملی برشمرد و توضیح داد: ولایت فقیه تضمین‌کننده جنبه دینی انقلاب و استقلال ملی، ضامن تصمیم‌گیری مستقل ملت ایران در برابر فشارهای خارجی است.

وی همچنین با تأکید بر لزوم حفظ و توسعه صنعت هسته‌ای کشور، موضع قاطع رهبر انقلاب درباره مخالفت با تعلیق یا تعطیلی غنی‌سازی اورانیوم را یادآور شد و گفت: این فناوری در حوزه‌های پزشکی، کشاورزی و تولید انرژی حیاتی است و بدون آن، پیشرفت‌های هسته‌ای بی‌معنا خواهد بود.

 امام‌جمعه پارسیان افزود: تجربه نشان داده نباید به غرب اعتماد کرد، چرا که آمریکا اجازه پیشرفت ایران در این زمینه را نمی‌دهد.

در بخش دیگری از سخنان خود، حجت‌الاسلام اسماعیل‌نیا به هجمه‌های جنگ ترکیبی دشمنان از جمله شایعه‌پراکنی در فضای مجازی و تهدیدهای نظامی اشاره کرد و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، لبنان و کرانه باختری را محکوم نمود.

وی از امت اسلام خواست تا هوشیار بوده، وحدت خود را حفظ کنند و با بیداری بیشتر، زمینه را برای شکست نقشه‌های دشمن فراهم سازند.

در پایان، امام‌جمعه پارسیان نگرانی عمیق خود را نسبت به وضعیت مردم مظلوم فلسطین و سایر مناطق درگیر اعلام کرد و از خداوند خواست که ریشه ظلم و ستم را برکند و عید قربان را به جشن حقیقی امت اسلام تبدیل نماید.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار