حضور ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی

هزاران نمازگزار فلسطینی با وجود محدودیت‌های شدید امنیتی، نماز عید سعید قربان را در صحن مسجد مبارک الاقصی اقامه کردند.
کد خبر: ۷۵۲۳۵۰
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۵ - 06June 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، صبح امروز جمعه ده‌ها هزار فلسطینی علی‌رغم محدودیت‌های شدید اعمال‌شده از سوی رژیم صهیونیستی، نماز عید سعید قربان را در مسجدالاقصی اقامه کردند.

حضور ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی

بر اساس گزارش رسانه‌های محلی فلسطینی، نمازگزاران از بامداد با حضور در محوطه حرم شریف، با سر دادن تکبیر‌های عید، این مراسم معنوی را با شکوه برگزار کردند.

این حضور گسترده در حالی صورت گرفت که پلیس اسرائیل تدابیر امنیتی شدیدی را در اطراف مسجدالاقصی اعمال کرده بود.

اداره اوقاف اسلامی قدس اعلام کرد که ۸۰ هزار نفر نماز عید سعید قربان را در مسجد مبارک الاقصی اقامه کردند.

مردم فلسطین ساکن نوار غزه نیز امسال در شرایطی سخت و در میان ویرانه‌های مساجد و خانه‌های تخریب‌شده، نماز عید سعید قربان را اقامه کردند.

نماز عید سعید قربان در حالی امروز در مناطق مختلف غزه برگزار شد که حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف غزه از جمله شرق جبالیا واقع در شمال غزه صبح امروز هم ادامه داشت و صدای تکبیر‌های عید در برخی مناطق، از جمله شرق خان یونس، با حملات سنگین توپخانه‌ای این رژیم همزمان بود.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار