حجتالاسلام و المسلمین مهدی متقیفر معاون امور فرهنگی کمیتهامداد امام خمینی (ره) در گفتوگو با خبرنگار جامعه دفاعپرس، اظهار داشت: ۲۲ هزار نخبه از بین دانشآموزان و دانشجویان تحت حمایت این نهاد در سطوح مختلف علمی، ورزشی، فرهنگی، قرآنی و اجتماعی شناسایی شده است.
متقیفر ادامه داد: تمام دغدغه مسئولان کمیته امداد این است که هیچ دانشآموزی به خاطر مسائل معیشتی یا به خاطر محدودیتها از رشد، تحصیلات و شکوفایی استعداد باز نماند.
معاون امور فرهنگی کمیته امداد گفت: زمینه حضور در کلاسهای تقویتی برای دانشآموزان مستعد ادامه تحصیل در مدارس سمپاد فراهم است و هم اکنون بیش از هزار دانشآموز مددجو در مدارس سمپاد به صورت رايگان مشغول به تحصیل هستند.
وی با اشاره به حمایت کمیته امداد از ۲۵ هزار دانشآموز در معرض ترک تحصیل خاطرنشان کرد: به محض اینکه دانشآموزی ثبت نام نکند، به سراغش رفته و در راستای رفع مشکلش اقدام میکنیم و مراقبت میکنیم که از ریل تحصیل و عدالت و آموزشی خارج نشود و سال گذشته دو هزار دانشآموز را به تحصیل برگردانیم.
انتهای پیام/241