برگزاری مسابقات قرآن با عنوان «یادمان شهدای مقاومت» در گیلان

چهل و هشتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف استان گیلان با عنوان «یادمان شهدای جبهه مقاومت» از ۱۸ تا ۲۹ خرداد ماه در سه منطقه رشت، تالش و لنگرود برگزار می‌شود.
کد خبر: ۷۵۲۵۷۹
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۶ - 07June 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از رشت، چهل و هشتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف استان گیلان با عنوان «یادمان شهدای جبهه مقاومت» از ۱۸ تا ۲۹ خردادماه در سه منطقه رشت، تالش و لنگرود برگزار خواهد شد.
برگزاری مسابقات قرآن با عنوان «یادمان شهدای مقاومت» در گیلان
 
در این دوره از مسابقات که ثبت‌نام آن از دهم اردیبهشت به مدت یک ماه انجام شد، حدود ۱۲۰۰ نفر در رشته‌های مختلف آوایی و معارفی شرکت کرده‌اند.
 
مسابقات بانوان روز‌های ۱۸ و ۱۹ خرداد در بقعه آقا سیدعباس ساغری‌سازان رشت و مسابقات آقایان در روز‌های ۲۰ و ۲۱ خرداد در همین مکان برگزار می‌شود. منطقه تالش نیز میزبان مسابقات همه رشته‌ها در ۲۶ خرداد خواهد بود، در حالی که منطقه لنگرود در ۲۸ خرداد میزبان شرکت‌کنندگان شهر‌های شرقی استان است. مسابقات معارفی نیز در ۲۹ خرداد به صورت همزمان در ۱۳ شهرستان استان انجام می‌شود‌
 
داوری این مسابقات بر عهده ۱۷ داور مجرب دارای مدارک معتبر از ستاد عالی مسابقات قرآن کشور است که شامل ۸ داور خانم و ۹ داور آقا می‌شوند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار